Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum de spiritualitate

Subiecte similare
Ultimele subiecte
» Mai este cineva pe aici?
A fost oare isus gay????(Homosexualitatea in Biblie) - Pagina 3 EmptyDum Aug 11, 2013 8:58 am Scris de Tudorel666

» CRESTINI fara denominatiune
A fost oare isus gay????(Homosexualitatea in Biblie) - Pagina 3 EmptySam Mar 09, 2013 7:18 pm Scris de crestinul

» Cine este in realitate Isus!
A fost oare isus gay????(Homosexualitatea in Biblie) - Pagina 3 EmptyDum Iul 08, 2012 2:11 pm Scris de Fairy

» NOSTALGII...poezii de Mihai LEONTE
A fost oare isus gay????(Homosexualitatea in Biblie) - Pagina 3 EmptyDum Iul 08, 2012 2:06 pm Scris de Fairy

» Ok
A fost oare isus gay????(Homosexualitatea in Biblie) - Pagina 3 EmptyMier Iun 16, 2010 11:37 am Scris de Tudorel666

» ARMONII MAJORE 2010...autor Mihai LEONTE
A fost oare isus gay????(Homosexualitatea in Biblie) - Pagina 3 EmptyMar Iun 15, 2010 3:42 am Scris de Mihai LEONTE

» vizitati
A fost oare isus gay????(Homosexualitatea in Biblie) - Pagina 3 EmptyLun Iun 14, 2010 9:59 am Scris de padawanu

» REVERII ADVERSE...poezii de Mihai LEONTE
A fost oare isus gay????(Homosexualitatea in Biblie) - Pagina 3 EmptyJoi Iun 10, 2010 4:16 am Scris de Mihai LEONTE

» SCRIERI INOCENTE...de Mihai LEONTE
A fost oare isus gay????(Homosexualitatea in Biblie) - Pagina 3 EmptyVin Iun 04, 2010 4:05 pm Scris de Mihai LEONTE

» Cenzura istoriei!!!
A fost oare isus gay????(Homosexualitatea in Biblie) - Pagina 3 EmptyJoi Iun 03, 2010 6:37 pm Scris de Ancuta

» Distihurile lui Bujor...autor Mihai LEONTE
A fost oare isus gay????(Homosexualitatea in Biblie) - Pagina 3 EmptyMar Mai 25, 2010 3:28 am Scris de Mihai LEONTE

» Despre crestinismul originar
A fost oare isus gay????(Homosexualitatea in Biblie) - Pagina 3 EmptyLun Mai 24, 2010 11:41 am Scris de Tudorel666

» Dorurile mele
A fost oare isus gay????(Homosexualitatea in Biblie) - Pagina 3 EmptySam Mai 22, 2010 11:39 am Scris de Tudorel666

» VALENTE MEDII...poezii de Mihai LEONTE
A fost oare isus gay????(Homosexualitatea in Biblie) - Pagina 3 EmptyMier Mai 19, 2010 4:24 am Scris de Mihai LEONTE

» MIRAJELE ALBASTRE...poezii de Mihai LEONTE
A fost oare isus gay????(Homosexualitatea in Biblie) - Pagina 3 EmptyMier Mai 12, 2010 4:18 pm Scris de Mihai LEONTE

» APOGEUL METAFORIC...poezii de Mihai LEONTE
A fost oare isus gay????(Homosexualitatea in Biblie) - Pagina 3 EmptyDum Mai 09, 2010 7:04 am Scris de Mihai LEONTE

» RENASTEREA ZAMOLXIANISMULUI RELIGIA STRABUNILOR ROMANILOR
A fost oare isus gay????(Homosexualitatea in Biblie) - Pagina 3 EmptyMier Mar 24, 2010 12:01 pm Scris de HareKrishna

» Vishnuism-monoteismul hindus
A fost oare isus gay????(Homosexualitatea in Biblie) - Pagina 3 EmptyMier Mar 24, 2010 11:59 am Scris de HareKrishna

» Despre capitalismul salbatic
A fost oare isus gay????(Homosexualitatea in Biblie) - Pagina 3 EmptyMar Mar 02, 2010 2:54 pm Scris de wima2203

» Ce nu se spune despre Miscarea Legionara?
A fost oare isus gay????(Homosexualitatea in Biblie) - Pagina 3 EmptyMar Mar 02, 2010 2:39 pm Scris de wima2203

» E Omul urmasul lui Adam?
A fost oare isus gay????(Homosexualitatea in Biblie) - Pagina 3 EmptyDum Ian 31, 2010 9:46 pm Scris de Anticristul01

» Bine v-am gasit!
A fost oare isus gay????(Homosexualitatea in Biblie) - Pagina 3 EmptyDum Ian 31, 2010 8:13 pm Scris de Anticristul01

» POZE USERI
A fost oare isus gay????(Homosexualitatea in Biblie) - Pagina 3 EmptyJoi Ian 28, 2010 3:37 pm Scris de IrinucaM

» Inaugurarea celei mai inalte cladiri din lume-DUBAI 2009
A fost oare isus gay????(Homosexualitatea in Biblie) - Pagina 3 EmptyMar Ian 12, 2010 9:06 pm Scris de Anticristul

» Arte martiale
A fost oare isus gay????(Homosexualitatea in Biblie) - Pagina 3 EmptyLun Ian 11, 2010 4:00 am Scris de IrinucaM

» Scrisoare adresata FEDERATIEI RUSE
A fost oare isus gay????(Homosexualitatea in Biblie) - Pagina 3 EmptyLun Ian 11, 2010 3:19 am Scris de IrinucaM

Cine este conectat?
În total sunt 10 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 10 Vizitatori

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]

Recordul de utilizatori conectati a fost de 28, Joi Oct 02, 2014 3:20 am
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Nu sunteti conectat. Conectati-vă sau înregistrati-vă

A fost oare isus gay????(Homosexualitatea in Biblie)

+9
Cris
HaymHerman
Dorstor
Ada_Pal
Yahiya
No Name
AdiM
Hades
Der Bedeu
13 participan?i

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul

In jos  Mesaj [Pagina 3 din 4]

Remussatala

Remussatala
demon

Yahiya a scris:si ce legatura au astea cu topicul?
Are legătură dar la un nivel mai înalt de abstractizare. Sincer vă spun că îmi este silă să mai citesc mesaje dacă se vine cu argumente de genul că Biblia de exemplu este adevărată pentru că așa scrie în ea și este dreaptă tot pentru că așa scrie în ea. Mie nu îmi vine deloc să mă mai uit pe mesaje care sunt argumentate în felul ăsta și parcă simt nevoia să o las baltă. De asta am mai ridicat un pic nivelul de abstractizare la o discuție mai principială pentru că nu îmi mai vine să citesc nimic dacă totul este argumentat numai așa. Niște cuvinte nu pot fi adevărate sau drepte doar pentru că așa spun ele că sunt. Din cauza asta eu am mai vorbit puțin și despre negociere aici.

http://win9x.forum-free.org/

Ada_Pal

inger

Mie -mi fac bine postarile tale care pot zice ,printre putinele imi dau de gindit si cind las PC din mina....asa ca-ti dai seama ca este foarte binevenita "negocierea".

Azi ma gindeam de exemplu ca oamenii sunt toti niste masini care merg conform "cartii tehnice"Biblia...Tora....

Azazel

demon

Eu sunt de acord cu REMUSSATALA nu avem de unde sa stim ca biblia e adevarata pentru ca asa scrie in ea,nu vreau sa ma apuc acum sa va arat cite contradictii flaglante sunt si cit de puerila este scrisa,ca pentru nomazi de acum 3-4000 de ani,pe mine ma frapeaza chestia ca si dupa atitia ani ,si in era descoperirilor stiintifice oameni pun botu la legendele din biblie,nasol pentru omenire si nu stiu ce ma face sa cred ,am un filing ca de fapt ISUS nici nu a existat,ca si SOCRATE a lui PLATON, da nu conteaza nici asta,fratilor nu va exista nici o INVIERE si nici o JUDECATA, si asta e o mare minciuna,cu care biserica ii amageste pe oamnei,suntem tarina si ne vom intoarce tot in tarina,scrie de fapt in biblie asta DAR SE PARE CA MAJORITATEA NU PREA INTELE CE SCRIE ACOLO,suntem materi si atit,experiente ,animale mai evoluate,ce sa faca dumnezeu cu cei inviati ,nu vedeti ce se intimpla in univers totul e in miscare se craza si apoi dispare ,pina si stelele si galaxiile dispar,si nu se mai nasc la fel,altele la ring ,alte experinte de-ale lui dumnezeu,daca v-ati uita putin la creatia lui a-ti intelege asta,il caracterizeaza diversitatea si noul,ce sa mai faca cu niste umbre ca noi,va crea alte specii,mai interesante,va crea si alt pamint ,atunci cind acesta va disparea ,poate mult mai frumos si mai interesant ,si eu as face la fel sa fiu in locul lui,asta e adevaratul dumnezeu nu ala prezentat in biblie

Azazel

demon

V-ati gindit vreodata de ce a creat dumnezeu dinozaurii,si culmea ia experimentat si le-a adus imbunatatiri citeva sute de milioane de ani,cam mult pentru niste animale nu?,si apoi gata ,sa saturat de ele ,disparura brusc,noroc ca au mai ramas fosile ca nici nu stiam de existenta lor,ce le-a mai stuadiat ele sute de milioane de ani ,are timp la dispozitie asta e ,si apoi le stersa de pe suprafata pamintului si crea omul
dar ce ce a creat dinozaurii?

Ada_Pal

inger

Azazel a scris:V-ati gindit vreodata de ce a creat dumnezeu dinozaurii,si culmea ia experimentat si le-a adus imbunatatiri citeva sute de milioane de ani,cam mult pentru niste animale nu?,si apoi gata ,sa saturat de ele ,disparura brusc,noroc ca au mai ramas fosile ca nici nu stiam de existenta lor,ce le-a mai stuadiat ele sute de milioane de ani ,are timp la dispozitie asta e ,si apoi le stersa de pe suprafata pamintului si crea omul
dar ce ce a creat dinozaurii?

Inainte de creatia omului,au fost creati djinii(din foc),iar inaintea lor au fost creati ingerii din lumina. La porunca lui Dumnezeu de -a crea omul,ingerii s-au intrebat intre ei:-oare nu a creat Cel drept Djinii si au produs ei dezastre,varsari de singe si s-au razvratit?!
D-zeu le-a raspuns ca stie mai bine....."daca insusi ingerii si-au pus intrebarile tale si nu au inteles "logica"sau poate"legea"sau poate"scopul"creatiei omului ....cum vrei tu sa patrunzi in ceva limitat tie ca om?
Uneori in viata esti nevoit sa crezi si ceea ce nu poti tu vedea asa cum nu vezi vintul de exemplu ....

Nu are rost sa refuzi sa crezi in prezenta lui Isus,macar cea istorica datorita unor stiri parvenite tie din anumite surse.Toate sursele vorbesc de el...insa altfel...inseamna ca a existat intr-adevar.

Dorstor

Dorstor
-

El v-a rânduit voua Legea cea pe care i-a poruncit-o lui Noe, cea pe care Noi ti-o dezvaluim tie, cea pe care le-am poruncit-o lui Abraham, lui Moise si lui Iisus: “Tineti-va Legea! Nu va învrajbiti asupra ei!” Cât de mare pare închinatorilor la idoli Cel catre care tu îi chemi: Dumnezeu cheama la aceasta Lege pe cine voieste si calauzeste catre ea pe cel care se caieste.(42;13)

Pt Ada-Pal

Azazel

demon

deocamdata nu sunt dovezi clare ca ar fi existat ISUS ,scrieri,istorice sau alte inscriptii,cu atit mai mult nu avem de unde stii daca a fost gay sau nu,eu cred ca chiar daca ar fi fost gay nu ar fi aratat asta pentru ca el ne-a lasat niste legi morale,care pina in prezent sunt cele mai morale din toate religiile,asa ca toate discutiile pe aceata tema nu au o baza de plecare sunt numai supozitii

Dorstor

Dorstor
-

din fericire ezista chiar o scrisoare a lui Iisus Hristos!

Yahiya

Yahiya
zeu

si o evanghelie

Vizitato

Vizitator

Daca exista atat scrisoara, cat si evanghelia, va rog frumos sa le publicati!

Azazel

demon

da si eu abia astept ,numai ca sa fie si atestate stiintific nu presupuneri,majoritatea sunt facaturi ca si giulgiu

Azazel

demon

daca ar fi existat o evenghelie a lui era normal sa fie cuprinsa in biblie,dar de fapt si biblia a fost facuta dupa bunul plac al unora au scos ,si au bagat la scrieri dupa bunul plac sa dea bine la public

Azazel

demon

de exemplu au scos cartea lui ENOCH cel mai mare patriarh ,de ce pentru ca acolo se descrie cum cica fii lui dumnezeu au pus-o cu fetele de pe pamint si s-au nascut uriasi,normal ca omenirea daca lasa acrtea asta isi punea tot felul de intrebari cine sunt fii lui,cum de i-a lasat sa le-o puna pamintencelor daca el este atotputernic,si culmea au si creat o suprarasa numita uriasi sau zanzumini,refaimi,care sunt amintiti in biblie,acestia au creat toate operele megalitice,piramide ,templele de la BALBEK,de se uita cercetatorii la ele si se inchina pentru ca nici acum nu sunt in stare sa faca asa ceva ,sunt niste pietre la BALBEC de 1000 tone ,pe care nici cea mai mare maca din timpurile de acum nu o poate ridica,deci ENOCH avea dreptate uriasi au fost pe pamint si atunci smecheri i-au scos scrierile din biblie ca nu cumva credibnciosi sa nu mai creada

Azazel

demon

scuze pentru greseli ,ma grabesc pentru ca trebuie sa plec

Azazel

demon

Si inca ceva daca dumnezeu ar fi avut un fiu la care sa tina asa de mult cum scrie in noul testament ,l-ar fi pomenit cel putin o data in vechiul testament,dar acolo scrie ca fiii lui au luat pamintence,deci sunt mai multi ,si fac si prosti nu il asculta ,nu stiu cum isi permit,si ENOCH spune ca ar fi fost in jur de 200 care au coborit pe pamint si si-au luat neveste de aici,deci cind spune fii probabilse refera la ingeri,ca daca ar fi sa merg si mai departe inseamna ca atotputernicu ar avea si sotie nu?daca are unul la care tien mult de tot si atunci se complica lucrurile si mai tare.DECI ISUS NU A EXISTAT

Yahiya

Yahiya
zeu

Azazel a scris:daca ar fi existat o evenghelie a lui era normal sa fie cuprinsa in biblie,dar de fapt si biblia a fost facuta dupa bunul plac al unora au scos ,si au bagat la scrieri dupa bunul plac sa dea bine la public

exista si e la vatican pusa la pastrare . daca ar scoate aceasta evanghelie biserica cum este ea astazi ar trebui desfiintata .
de apocrife ai auzit?

Azazel

demon

LE-AM SIN CITIT,DAR DE ASTA NU AM AUZIT,SI NU VAD CE AR PUTEA SPUNE MAI MULT FATA DE CELELALTE APROCRIFE,SI CU APROCRIFELE E DISCUTABIL ,NU AI DE UNDE STI CINE LE-A SCRIS DEOARECE ERAU MULTE CURENTE RELIGIOASE ATUNCI CA SI ACUM DE ASTFEL,CITI NU SE CRED MESIA ASTAZI ,NUMAI IN AMERICA SUNT O GRAMADA

Vizitato

Vizitator

Yahiya a scris:
Azazel a scris:daca ar fi existat o evenghelie a lui era normal sa fie cuprinsa in biblie,dar de fapt si biblia a fost facuta dupa bunul plac al unora au scos ,si au bagat la scrieri dupa bunul plac sa dea bine la public

exista si e la vatican pusa la pastrare . daca ar scoate aceasta evanghelie biserica cum este ea astazi ar trebui desfiintata .
de apocrife ai auzit?

Daca o au ...... atunci sa o scoata la iveala!!!!!!!!!!!!!!!! :!:

Dorstor

Dorstor
-

Nuexista nici o evanghelie scrisa de Iisus hristos dar o scrisoare scrisa de Iisus Hristos.Incerc sa obtin o copie pe un cd pt a o posta aici.As pute sa va redau textul dar vreu sa postez o fotocopie.Sper ca prietenii sa o scoata de la VaticanI

Yahiya

Yahiya
zeu

Anton_LaVey a scris:
Yahiya a scris:

de apocrife ai auzit?

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Laughing Laughing Laughing tu chiar vorbesti serios?

Der Bedeu

zeu

Yahiya a scris:
Anton_LaVey a scris:
Yahiya a scris:

de apocrife ai auzit?

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Laughing Laughing Laughing tu chiar vorbesti serios?

Domnul Yahiya in locul dumitale nu as radea de asa o ideie deoarece, sti dumneata ca in fiecare religie sunt strecurate povesti si legende care nu au nimic cu realitatea.
Hai sa luam povestea Islamica care descrie cum MUHAMED s`a urcat in cer cu calul lui de la Muntele marelui templu unde azi se afla moschea El-Actza. De fapt, dupa toate cele scrise in Coran, Profetul Muhamed nu a fost niciodata in Ierusalim sau in tara sfanta. In locul dumitale nu as fi asa de sceptic ca poti gasi baliverne in fiecare religie.

Azazel

demon

Asteptam scrisoarea DORSTOR

HaymHerman

vrajitor

Am avut o defectiune pe net si 3 sau 4 zile nu am putut intra pe net.Acum avem sarbatoarea de Savuot (Rusalii).Deci pe miine seara (Beezrat Hasem)Cu ajutorul lui Dumnezeu.

Vizitato

Vizitator

Vlad a scris:Care-i problema...?V-am trimis un site sa va amuzati si voi...da voi va luati de mine... Laughing
Sunteti tare simpatici...
Scuze da am crezut ca e situl tau..... Embarassed

Yahiya

Yahiya
zeu

Der Bedeu a scris:

Domnul Yahiya in locul dumitale nu as radea de asa o ideie deoarece, sti dumneata ca in fiecare religie sunt strecurate povesti si legende care nu au nimic cu realitatea.
Hai sa luam povestea Islamica care descrie cum MUHAMED s`a urcat in cer cu calul lui de la Muntele marelui templu unde azi se afla moschea El-Actza. De fapt, dupa toate cele scrise in Coran, Profetul Muhamed nu a fost niciodata in Ierusalim sau in tara sfanta. In locul dumitale nu as fi asa de sceptic ca poti gasi baliverne in fiecare religie.

cred ca nu ai inteles de ce radeam. iti dai seama ca daca ar scoate evanghelia lui iisus crestinismul asa cum il stim noi ar fi distrus in urmatoarea secunda. iisus nu a zis sa faci toate ritualurile care se fac astazi . popii ar muri de foame fara slujbe de inmormantare ...... biserica ,ca institutie ar trebui eliminata caci iisus nu cerut asa ceva si exemplele pot continua

Sus  Mesaj [Pagina 3 din 4]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum