Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum de spiritualitate

Subiecte similare
Ultimele subiecte
» Mai este cineva pe aici?
YOD in astrologie si nu numai - Pagina 3 EmptyDum Aug 11, 2013 8:58 am Scris de Tudorel666

» CRESTINI fara denominatiune
YOD in astrologie si nu numai - Pagina 3 EmptySam Mar 09, 2013 7:18 pm Scris de crestinul

» Cine este in realitate Isus!
YOD in astrologie si nu numai - Pagina 3 EmptyDum Iul 08, 2012 2:11 pm Scris de Fairy

» NOSTALGII...poezii de Mihai LEONTE
YOD in astrologie si nu numai - Pagina 3 EmptyDum Iul 08, 2012 2:06 pm Scris de Fairy

» Ok
YOD in astrologie si nu numai - Pagina 3 EmptyMier Iun 16, 2010 11:37 am Scris de Tudorel666

» ARMONII MAJORE 2010...autor Mihai LEONTE
YOD in astrologie si nu numai - Pagina 3 EmptyMar Iun 15, 2010 3:42 am Scris de Mihai LEONTE

» vizitati
YOD in astrologie si nu numai - Pagina 3 EmptyLun Iun 14, 2010 9:59 am Scris de padawanu

» REVERII ADVERSE...poezii de Mihai LEONTE
YOD in astrologie si nu numai - Pagina 3 EmptyJoi Iun 10, 2010 4:16 am Scris de Mihai LEONTE

» SCRIERI INOCENTE...de Mihai LEONTE
YOD in astrologie si nu numai - Pagina 3 EmptyVin Iun 04, 2010 4:05 pm Scris de Mihai LEONTE

» Cenzura istoriei!!!
YOD in astrologie si nu numai - Pagina 3 EmptyJoi Iun 03, 2010 6:37 pm Scris de Ancuta

» Distihurile lui Bujor...autor Mihai LEONTE
YOD in astrologie si nu numai - Pagina 3 EmptyMar Mai 25, 2010 3:28 am Scris de Mihai LEONTE

» Despre crestinismul originar
YOD in astrologie si nu numai - Pagina 3 EmptyLun Mai 24, 2010 11:41 am Scris de Tudorel666

» Dorurile mele
YOD in astrologie si nu numai - Pagina 3 EmptySam Mai 22, 2010 11:39 am Scris de Tudorel666

» VALENTE MEDII...poezii de Mihai LEONTE
YOD in astrologie si nu numai - Pagina 3 EmptyMier Mai 19, 2010 4:24 am Scris de Mihai LEONTE

» MIRAJELE ALBASTRE...poezii de Mihai LEONTE
YOD in astrologie si nu numai - Pagina 3 EmptyMier Mai 12, 2010 4:18 pm Scris de Mihai LEONTE

» APOGEUL METAFORIC...poezii de Mihai LEONTE
YOD in astrologie si nu numai - Pagina 3 EmptyDum Mai 09, 2010 7:04 am Scris de Mihai LEONTE

» RENASTEREA ZAMOLXIANISMULUI RELIGIA STRABUNILOR ROMANILOR
YOD in astrologie si nu numai - Pagina 3 EmptyMier Mar 24, 2010 12:01 pm Scris de HareKrishna

» Vishnuism-monoteismul hindus
YOD in astrologie si nu numai - Pagina 3 EmptyMier Mar 24, 2010 11:59 am Scris de HareKrishna

» Despre capitalismul salbatic
YOD in astrologie si nu numai - Pagina 3 EmptyMar Mar 02, 2010 2:54 pm Scris de wima2203

» Ce nu se spune despre Miscarea Legionara?
YOD in astrologie si nu numai - Pagina 3 EmptyMar Mar 02, 2010 2:39 pm Scris de wima2203

» E Omul urmasul lui Adam?
YOD in astrologie si nu numai - Pagina 3 EmptyDum Ian 31, 2010 9:46 pm Scris de Anticristul01

» Bine v-am gasit!
YOD in astrologie si nu numai - Pagina 3 EmptyDum Ian 31, 2010 8:13 pm Scris de Anticristul01

» POZE USERI
YOD in astrologie si nu numai - Pagina 3 EmptyJoi Ian 28, 2010 3:37 pm Scris de IrinucaM

» Inaugurarea celei mai inalte cladiri din lume-DUBAI 2009
YOD in astrologie si nu numai - Pagina 3 EmptyMar Ian 12, 2010 9:06 pm Scris de Anticristul

» Arte martiale
YOD in astrologie si nu numai - Pagina 3 EmptyLun Ian 11, 2010 4:00 am Scris de IrinucaM

» Scrisoare adresata FEDERATIEI RUSE
YOD in astrologie si nu numai - Pagina 3 EmptyLun Ian 11, 2010 3:19 am Scris de IrinucaM

Cine este conectat?
În total sunt 6 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 6 Vizitatori

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]

Recordul de utilizatori conectati a fost de 28, Joi Oct 02, 2014 3:20 am
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Nu sunteti conectat. Conectati-vă sau înregistrati-vă

YOD in astrologie si nu numai

4 participan?i

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3

In jos  Mesaj [Pagina 3 din 3]

51YOD in astrologie si nu numai - Pagina 3 Empty Re: YOD in astrologie si nu numai Lun Dec 22, 2008 7:53 pm

Anticristul

eliberat

Eu am multe visuri care parca le-am trait cindva ,si sint asa de reale.Dar eu nu cred in reincarnare,nu pot .Oricite teorii aud ,eu am o mie de teorii contra.
Nu se leaga deloc.

52YOD in astrologie si nu numai - Pagina 3 Empty Re: YOD in astrologie si nu numai Joi Ian 01, 2009 11:01 am

Raluca

muritor de rand

Anticristul, si mie mi se pare ca ceva nu se leaga in povestea cu reincarnarea desi mi-ar placea f mult sa o cred pentru ca e o teorie destul de buna. Si eu sunt ca tine...adica impotriva oricarei teorii am cateva contra desi nici de alea nu sunt sigura. Smile
Dar ce crezi ca se intampla cu noi dupa ce murim ?

Eu am vise care se repeta...si atunci cand visul incepe imi dau seama ca l-am mai trait candva...dar nu are legatura cu alte vieti. In visele mele exista deja din copilarie un oras construit cumva dupa modelul orasului in care am crescut dar putin simplificat si cu elemente care seamana cu un paradis...de ex unde la noi e un parc obisnuit, in visul meu e o gradina cu flori superbe, pazita de un fel de spirite, cam ca si zanele, cred. Visele cu gradina se repeta si imi creeaza uneori impresia de deja vu...dar de fapt senzatia asta o am doar din cauza ca am mai visat gradina mai demult.

53YOD in astrologie si nu numai - Pagina 3 Empty Re: YOD in astrologie si nu numai Joi Ian 01, 2009 9:04 pm

Anticristul

eliberat

Si mie mi ar place teoria ,ca teorie.S-ar putea face atitea combinatii frumoasae,dar ce folos ca nu au nici un suport,Or teorii au facut toti filozofi dar au ramas doar teorii.
Problema viselor insa e mult mai adinca si trebuie mult studiu dar inainte trebuie eliminate o serie de bagaje depozitate dea valma in timpul vieti.
Eu am visat de ex.de mai multe ori Templul din Ierusalim,de asa maniera ca parca am trait cu adevarat in el in mai multe vieti.Dar daca stateam sa analizez mai profund,erau niste combinatii intre cetatea din Deva unde am invatat citiva ani ,si pe care o cunosc la percfectie,si anumite momente de nostalgie si din timpul armatei de prin Bucuresti de prin Spitalul militar unde erau niste alei cu castani superbi.Desi visul se repeta ,cu anumite schimbari si combinatii ,tot are ceva continut din depozitul memoriei stocate in subconstient.
Cu stima din Ierusalim.Si La multi ani.

54YOD in astrologie si nu numai - Pagina 3 Empty Re: YOD in astrologie si nu numai Vin Ian 02, 2009 9:50 pm

Raluca

muritor de rand

Anticristul, ce frumos... da, cam asa sunt si visele mele cu gradina...preiau niste elemente reale si le transforma in ceva spiritual.

Alt vis din asta mi-a fost provocat de un videoclip. Nu stiu daca sa pun un link cu videoclipul dar pe scurt, acolo apare o tipa imbracata intr-o rochie lunga, alba, care sare in apa si apoi se tot chinuie sa se ridice la suprafata...si are un fel de maneci ciudate, parca sfasiate, care se tot ridica si se lasa in jos cum ea tot da din maini prin apa.
Si in noaptea aceea m-am visat mireasa...urma sa ma casatoresc si am mers la croitoreasa sa imi aranjeze putin rochia. Dar croitoreasa mi-a cusut niste aripi pe spate pentru ca la nunta trebuia sa fiu si inger ! ! !
Adica dintr-un detaliu vestimentar ( rochie lunga, alba si maneci sfasiate care se misca haotic ) dintr-un videoclip, capsorul meu a creat o mireasa-inger, care de fapt e o imagine foarte frumoasa, chiar poetica. ( eu cred ca visele sunt in general artistice chiar daca visatorul nu e un om talentat...toata lumea are vise artistice daca sta sa si le studieze )
Normal ca daca nu as fi fost preocupata deloc de ideea casatoriei nu as fi visat asa ceva dar tocmai vorbisem cu prietenul meu despre posibilitatea asta. Apoi in vis sunt tot felul de alte faze...de ex cu o zi inainte prietenul meu imi spusese ca eu sunt genul mai angelic ( sper ca se referea la cum arat Very Happy ) si in vis eu imi puneam f frumos problema ca sunt un inger cam prefacut, cu aripile cusute...cu ata alba. Smile

Asa ca eu cred ca ai dreptate...e nevoie de mult studiu si de analiza ca sa realizezi de unde provin imaginile dintr-un vis. Ca la prima vedere chiar nu iti poti da seama ce e cu ele si de asta oamenii au si tendinta sa le gaseasca explicatii ciudate. ( desi nu zic ca nu ar exista si vise premonitorii de pilda - si eu cred ca am avut asa ceva si am auzit pe mai multa lume povestind...)

Multumesc...Si tie multi ani fericiti si Un An Nou care sa iti aduca numai impliniri !

55YOD in astrologie si nu numai - Pagina 3 Empty Re: YOD in astrologie si nu numai Sam Ian 10, 2009 6:59 pm

Anticristul

eliberat

Multumesc mult de tot pentru urari desi pentru mine anul nou nu are nimic deosebit dosar ca e inceputul unui an civil.Cu stima din Israel.

56YOD in astrologie si nu numai - Pagina 3 Empty Re: YOD in astrologie si nu numai Dum Mar 08, 2009 2:18 am

Bagherra

Bagherra
vrajitor

Ma urmaresc visele in care predomina cifrele 4 si 2! scratch
Patru ingeri;doi,vii...doi morti.
Patru femei:doua mame...doua fiicele.Doua tinere,doua mature.
Patru fete:doua mari,doua mici.
Si tot asa...
Ciudat e faptul ca cele doua...de acelasi fel,sunt despartite si combinate cu ...celelalte,rezultind ....doua grupuri mixte.Adica,o fata mica si una mare intrun grup si... la fel in celalalt grup. unsure
.........
YOD...cifra zece... hmm Ia,uitati-va la simbolul numeric al datelor inscrierii mele pe forum. Wink

57YOD in astrologie si nu numai - Pagina 3 Empty Re: YOD in astrologie si nu numai Mar Mar 10, 2009 6:48 pm

Anticristul

eliberat

Sa ma anunti cit timp predomina acestea in vis

58YOD in astrologie si nu numai - Pagina 3 Empty Re: YOD in astrologie si nu numai Vin Mar 13, 2009 11:19 pm

Bagherra

Bagherra
vrajitor

"Cit timp" ori de cit timp? Nu inteleg...
De visat,visez astfel cam de prin vara trecuta. Sad

59YOD in astrologie si nu numai - Pagina 3 Empty Re: YOD in astrologie si nu numai Sam Mar 14, 2009 7:45 pm

Anticristul

eliberat

Am vrut sa zic :De cit timp.Dar fii atenta daca se schimba si revine sau nu la normal.

60YOD in astrologie si nu numai - Pagina 3 Empty Re: YOD in astrologie si nu numai Sam Mar 14, 2009 9:41 pm

Bagherra

Bagherra
vrajitor

[quote="Anticristul"]Am vrut sa zic :De cit timp.Dar fii atenta daca se schimba si revine sau nu la normal.[/quote]
hmm La ce te gindesti?
Am mai visat doi caini lup la fereastra.
Altadata,ieseam dintro ...in realitate,bucatarie de vara a matusii mele(o visez foarte des) care,in vis era...biserica.
Eram impreuna cu ...doi barbati,gen Dzeu si sf Petru
in biserica cu pricina.Tocmai ieseam pe usa toti trei.
Afara,era noapte bezna.In biserica,lumina.
Unul dintre ei imi zice:"tu,ramai sa stingi lumina!"
Am zis:"o sting dar nu ma lasati singura ca mi-e frica".
S-au pierdut in noaptea neagra de afara,ignorindu-ma...
M-am trezit din vis strigind ingrozita:"Ajutoooooooooooooooor!"

61YOD in astrologie si nu numai - Pagina 3 Empty Re: YOD in astrologie si nu numai Dum Mar 15, 2009 5:40 pm

Anticristul

eliberat

Biserici si sfinti se perinda perin mintea omului ,ca esti obisnuita cu ei .Eu de ex daca nu cred in sfinti nu am visat niciodata niciunul.
Eu visez foarte des serpi de tote felurile si marimile,dar mie i mi plac serpiasa ca nu am ce sa zic.
.Stii,nu degeaba sint eu Anticrist.

62YOD in astrologie si nu numai - Pagina 3 Empty Re: YOD in astrologie si nu numai Dum Mar 15, 2009 11:20 pm

Bagherra

Bagherra
vrajitor

Cine ti-a spus ca as fi vreo bisericoasa ori ca as crede in sfinti? Rolling Eyes

63YOD in astrologie si nu numai - Pagina 3 Empty Re: YOD in astrologie si nu numai Lun Mar 16, 2009 6:31 pm

Anticristul

eliberat

Nu am zis eu ca esti bisericoasa,dar de unde l-ai scos pe sf Petru?Ca eu daca as visa ca l-am intilnit as zice ca am vist un batrin oarecare pe care nici nu-l cunosteam.Daca bineinteles o fi batrin si bu o fi facut Isus ceva minune cu el sa ramina tinar,ca cine stie ce odoare or mai fi pe acolo pe unde el e portar.

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 3 din 3]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum