Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum de spiritualitate

Ultimele subiecte
» Mai este cineva pe aici?
Ecologie. EmptyDum Aug 11, 2013 8:58 am Scris de Tudorel666

» CRESTINI fara denominatiune
Ecologie. EmptySam Mar 09, 2013 7:18 pm Scris de crestinul

» Cine este in realitate Isus!
Ecologie. EmptyDum Iul 08, 2012 2:11 pm Scris de Fairy

» NOSTALGII...poezii de Mihai LEONTE
Ecologie. EmptyDum Iul 08, 2012 2:06 pm Scris de Fairy

» Ok
Ecologie. EmptyMier Iun 16, 2010 11:37 am Scris de Tudorel666

» ARMONII MAJORE 2010...autor Mihai LEONTE
Ecologie. EmptyMar Iun 15, 2010 3:42 am Scris de Mihai LEONTE

» vizitati
Ecologie. EmptyLun Iun 14, 2010 9:59 am Scris de padawanu

» REVERII ADVERSE...poezii de Mihai LEONTE
Ecologie. EmptyJoi Iun 10, 2010 4:16 am Scris de Mihai LEONTE

» SCRIERI INOCENTE...de Mihai LEONTE
Ecologie. EmptyVin Iun 04, 2010 4:05 pm Scris de Mihai LEONTE

» Cenzura istoriei!!!
Ecologie. EmptyJoi Iun 03, 2010 6:37 pm Scris de Ancuta

» Distihurile lui Bujor...autor Mihai LEONTE
Ecologie. EmptyMar Mai 25, 2010 3:28 am Scris de Mihai LEONTE

» Despre crestinismul originar
Ecologie. EmptyLun Mai 24, 2010 11:41 am Scris de Tudorel666

» Dorurile mele
Ecologie. EmptySam Mai 22, 2010 11:39 am Scris de Tudorel666

» VALENTE MEDII...poezii de Mihai LEONTE
Ecologie. EmptyMier Mai 19, 2010 4:24 am Scris de Mihai LEONTE

» MIRAJELE ALBASTRE...poezii de Mihai LEONTE
Ecologie. EmptyMier Mai 12, 2010 4:18 pm Scris de Mihai LEONTE

» APOGEUL METAFORIC...poezii de Mihai LEONTE
Ecologie. EmptyDum Mai 09, 2010 7:04 am Scris de Mihai LEONTE

» RENASTEREA ZAMOLXIANISMULUI RELIGIA STRABUNILOR ROMANILOR
Ecologie. EmptyMier Mar 24, 2010 12:01 pm Scris de HareKrishna

» Vishnuism-monoteismul hindus
Ecologie. EmptyMier Mar 24, 2010 11:59 am Scris de HareKrishna

» Despre capitalismul salbatic
Ecologie. EmptyMar Mar 02, 2010 2:54 pm Scris de wima2203

» Ce nu se spune despre Miscarea Legionara?
Ecologie. EmptyMar Mar 02, 2010 2:39 pm Scris de wima2203

» E Omul urmasul lui Adam?
Ecologie. EmptyDum Ian 31, 2010 9:46 pm Scris de Anticristul01

» Bine v-am gasit!
Ecologie. EmptyDum Ian 31, 2010 8:13 pm Scris de Anticristul01

» POZE USERI
Ecologie. EmptyJoi Ian 28, 2010 3:37 pm Scris de IrinucaM

» Inaugurarea celei mai inalte cladiri din lume-DUBAI 2009
Ecologie. EmptyMar Ian 12, 2010 9:06 pm Scris de Anticristul

» Arte martiale
Ecologie. EmptyLun Ian 11, 2010 4:00 am Scris de IrinucaM

» Scrisoare adresata FEDERATIEI RUSE
Ecologie. EmptyLun Ian 11, 2010 3:19 am Scris de IrinucaM

Cine este conectat?
În total sunt 6 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 6 Vizitatori

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]

Recordul de utilizatori conectati a fost de 28, Joi Oct 02, 2014 3:20 am
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Nu sunteti conectat. Conectati-vă sau înregistrati-vă

Ecologie.

3 participan?i

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1Ecologie. Empty Ecologie. Mar Oct 07, 2008 9:20 am

Bulache

Bulache
demon

O problema de interes mondial in momentul de fata este pastrarea naturi si lupta inpotriva poluari.Dar intre ecologie si dezvoltarea industriala este in permanenta o contradictie.Multi sustin ca preturile pt protectia naturi in intreprinderi e prea mare.Desigur ca investitiile sunt mari dar se amortizeaza in timp.
Cum credeti ca se va putea proteja natura si dezvolna capacitatile de productie? Idea

2Ecologie. Empty Re: Ecologie. Mar Oct 21, 2008 10:35 am

Bulache

Bulache
demon

Am scris ,dar nimeni nu si-a zis parerea.Acum sa vrdem cati dintre voi depuneti cerere pt energie alternativa in care statul suporta 90%.Nu va inghesuiti,pe rand. Laughing crazy

3Ecologie. Empty Re: Ecologie. Mar Oct 21, 2008 7:45 pm

Histrion

Histrion
vrajitor

Bulache, ecologia asta a devenit ecologism si a capatat toate valentele unei religii. Nu mai e o stiinta. Asa ca subiectul ar trebui mutat la "religie".
Hai ca-ti pun o intrebare legata de industrializare: ce parere ai despre oxizii de sulf -(atit de injurati de ecologisti)- aruncati in atmosfera si produsi de activitate umana (sau nu numai dea ea)? " E buni sau e rai"?

4Ecologie. Empty Re: Ecologie. Sam Oct 25, 2008 2:32 pm

Fay

vrajitor

Histrion a scris:Bulache, ecologia asta a devenit ecologism si a capatat toate valentele unei religii. Nu mai e o stiinta. Asa ca subiectul ar trebui mutat la "religie".
Hai ca-ti pun o intrebare legata de industrializare: ce parere ai despre oxizii de sulf -(atit de injurati de ecologisti)- aruncati in atmosfera si produsi de activitate umana (sau nu numai dea ea)? " E buni sau e rai"?

Daca ecologia ar deveni cu adevarat o "religie" in care omenirea ar crede si pentru care ar face macar jumatate din cat face si...mai ales, cheltuie, pentru religia majoritara, adica crestinismul, poate ar mai fi o sansa a perpetuarii vietii pe planeta, indiferent sub ce forma.
Dar, dupa cum se vede, aceasta stiinta concreta si practica care a aparut din cauza noastra si pentru noi, este marginalizata sau chiar ignorata, uneori ridiculizata, alteori confiscata de diversi "sfinti" care o transforma intr-un fel de religie(!!!), deci sansele pentru noi, oamenii, nu sunt tocmai optimiste.
Dar..., cum nu este singurul pericol (tot dezvoltat de noi, oamenii), pentru a grabi disparitia noastra ca specie din univers, imi pare rau ca nu voi mai fi, probabil, ca sa vad care si cine "castiga" in concursul de imprejurari ce vor duce la disparitia vietii pe pamant.

5Ecologie. Empty Re: Ecologie. Dum Oct 26, 2008 11:54 am

Bulache

Bulache
demon

Oxidul de sulf in cantitati mari e toxic,nu stiou procentul real admis.Eu sunt interesat de promovarea unor legi corecte pt protectia mediului.Si de aceea am deschis acest topic.Acuma a inceput o cursa contra cronometru pt obtinerea unor solutii alternative de energie.Subventiile sunt de 90% dintrun nproiect Phare.vor beneficia persoane civile si asciatii de locatari .Variantele sunt:Geotermala;solara;eoliana;hidraulica.Puteti alege.Regula,primul venit primul servit. Laughing

6Ecologie. Empty Re: Ecologie. Mier Oct 29, 2008 8:38 pm

Histrion

Histrion
vrajitor

Bulache, oxizii de sulf sint un bun exemplu despre ce inseamna "ecologia". E aruncat in atmosfera de eruptiile vulcanice si de arderea combustibililor fosili bogati in sulf, in principal carbunele. Produc ploi acide, sint toxici pentru animale si plante. Studii facute in Marea Britanie, arata ca pe de alta parte au efectul benefic de a reduce efectul de sera produs de bioxidul de carbon si vaporii de apa. Cita vreme, la inceputurile erei industriale , in Anglia se ardea numai carbune, temperatura medie a fost pe o curba descendenta an dupa an. Odata cu renuntarea "ecologica" la carbune si poluarea produsa de el, trendul s-a inversat.Una dintre solutiile propuse si fezabile pentru incetinirea incalzirii globale este chiar eliberarea unor mari cantitati de oxizi de sulf in atmosfera. Chiar si acest nenorocit de poluant major, care se transforma in acid sulfuric la contactul cu apa atmosferica, are si parti bune. Am luat acest exemplu extrem pentru a va spune de ce consider ecologismul o colectie de superstitii, o religie, si nu o stiinta. Ecologismul se bazeaza pe predictii si interpretari pro domo ale realitatii, pe care se chinuie sa o faca sa intre in "poruncile " lui, da sentinte imuabile, etc. E religie si atit. Cu preotii ei, inclusiv "cercetatorii" care iau in considerare doar datele ce le confirma teoriile preconcepute si le ignora sau ascund sub pres pe celelalte.

7Ecologie. Empty Re: Ecologie. Joi Oct 30, 2008 7:16 am

Bulache

Bulache
demon

Sunt de acord cu tine si aici mai adaug si interesele financiare care primeaza.Dar daca fiecare din noi ar fi constient de realitatile vieti si ar pastra ordinea in mediul inconjurator,nu ar fi o religie ci o fapta reala .Uitate la gunoaiele dinpaduri,rauri,lacuri....etc.Aceasta arata ca vina o purtam noi. Sad

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum