Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum de spiritualitate

Ultimele subiecte
» Mai este cineva pe aici?
ILLUMINATI - conducatorii din umbra - Pagina 3 EmptyDum Aug 11, 2013 8:58 am Scris de Tudorel666

» CRESTINI fara denominatiune
ILLUMINATI - conducatorii din umbra - Pagina 3 EmptySam Mar 09, 2013 7:18 pm Scris de crestinul

» Cine este in realitate Isus!
ILLUMINATI - conducatorii din umbra - Pagina 3 EmptyDum Iul 08, 2012 2:11 pm Scris de Fairy

» NOSTALGII...poezii de Mihai LEONTE
ILLUMINATI - conducatorii din umbra - Pagina 3 EmptyDum Iul 08, 2012 2:06 pm Scris de Fairy

» Ok
ILLUMINATI - conducatorii din umbra - Pagina 3 EmptyMier Iun 16, 2010 11:37 am Scris de Tudorel666

» ARMONII MAJORE 2010...autor Mihai LEONTE
ILLUMINATI - conducatorii din umbra - Pagina 3 EmptyMar Iun 15, 2010 3:42 am Scris de Mihai LEONTE

» vizitati
ILLUMINATI - conducatorii din umbra - Pagina 3 EmptyLun Iun 14, 2010 9:59 am Scris de padawanu

» REVERII ADVERSE...poezii de Mihai LEONTE
ILLUMINATI - conducatorii din umbra - Pagina 3 EmptyJoi Iun 10, 2010 4:16 am Scris de Mihai LEONTE

» SCRIERI INOCENTE...de Mihai LEONTE
ILLUMINATI - conducatorii din umbra - Pagina 3 EmptyVin Iun 04, 2010 4:05 pm Scris de Mihai LEONTE

» Cenzura istoriei!!!
ILLUMINATI - conducatorii din umbra - Pagina 3 EmptyJoi Iun 03, 2010 6:37 pm Scris de Ancuta

» Distihurile lui Bujor...autor Mihai LEONTE
ILLUMINATI - conducatorii din umbra - Pagina 3 EmptyMar Mai 25, 2010 3:28 am Scris de Mihai LEONTE

» Despre crestinismul originar
ILLUMINATI - conducatorii din umbra - Pagina 3 EmptyLun Mai 24, 2010 11:41 am Scris de Tudorel666

» Dorurile mele
ILLUMINATI - conducatorii din umbra - Pagina 3 EmptySam Mai 22, 2010 11:39 am Scris de Tudorel666

» VALENTE MEDII...poezii de Mihai LEONTE
ILLUMINATI - conducatorii din umbra - Pagina 3 EmptyMier Mai 19, 2010 4:24 am Scris de Mihai LEONTE

» MIRAJELE ALBASTRE...poezii de Mihai LEONTE
ILLUMINATI - conducatorii din umbra - Pagina 3 EmptyMier Mai 12, 2010 4:18 pm Scris de Mihai LEONTE

» APOGEUL METAFORIC...poezii de Mihai LEONTE
ILLUMINATI - conducatorii din umbra - Pagina 3 EmptyDum Mai 09, 2010 7:04 am Scris de Mihai LEONTE

» RENASTEREA ZAMOLXIANISMULUI RELIGIA STRABUNILOR ROMANILOR
ILLUMINATI - conducatorii din umbra - Pagina 3 EmptyMier Mar 24, 2010 12:01 pm Scris de HareKrishna

» Vishnuism-monoteismul hindus
ILLUMINATI - conducatorii din umbra - Pagina 3 EmptyMier Mar 24, 2010 11:59 am Scris de HareKrishna

» Despre capitalismul salbatic
ILLUMINATI - conducatorii din umbra - Pagina 3 EmptyMar Mar 02, 2010 2:54 pm Scris de wima2203

» Ce nu se spune despre Miscarea Legionara?
ILLUMINATI - conducatorii din umbra - Pagina 3 EmptyMar Mar 02, 2010 2:39 pm Scris de wima2203

» E Omul urmasul lui Adam?
ILLUMINATI - conducatorii din umbra - Pagina 3 EmptyDum Ian 31, 2010 9:46 pm Scris de Anticristul01

» Bine v-am gasit!
ILLUMINATI - conducatorii din umbra - Pagina 3 EmptyDum Ian 31, 2010 8:13 pm Scris de Anticristul01

» POZE USERI
ILLUMINATI - conducatorii din umbra - Pagina 3 EmptyJoi Ian 28, 2010 3:37 pm Scris de IrinucaM

» Inaugurarea celei mai inalte cladiri din lume-DUBAI 2009
ILLUMINATI - conducatorii din umbra - Pagina 3 EmptyMar Ian 12, 2010 9:06 pm Scris de Anticristul

» Arte martiale
ILLUMINATI - conducatorii din umbra - Pagina 3 EmptyLun Ian 11, 2010 4:00 am Scris de IrinucaM

» Scrisoare adresata FEDERATIEI RUSE
ILLUMINATI - conducatorii din umbra - Pagina 3 EmptyLun Ian 11, 2010 3:19 am Scris de IrinucaM

Cine este conectat?
În total sunt 5 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 5 Vizitatori

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]

Recordul de utilizatori conectati a fost de 28, Joi Oct 02, 2014 3:20 am
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Nu sunteti conectat. Conectati-vă sau înregistrati-vă

ILLUMINATI - conducatorii din umbra

+14
StefanI
FolderBulk
Azumix
Yahiya
HIRAN
Tudorel666
Heruer
SPRS
Marayna
Silver
SAVIN
Hades
No Name
Eon
18 participan?i

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3

In jos  Mesaj [Pagina 3 din 3]

51ILLUMINATI - conducatorii din umbra - Pagina 3 Empty Re: ILLUMINATI - conducatorii din umbra Mier Iul 30, 2008 10:10 pm

SPRS

demon

Very Happy rolf

L-ai scos de la naftalina pe Ike?
Mare ti-e gradina Doamne.

52ILLUMINATI - conducatorii din umbra - Pagina 3 Empty Re: ILLUMINATI - conducatorii din umbra Mier Sept 10, 2008 11:52 am

StefanI

Eon, daca mai traiesti, dă-ne un semn !

53ILLUMINATI - conducatorii din umbra - Pagina 3 Empty Re: ILLUMINATI - conducatorii din umbra Dum Oct 19, 2008 4:21 am

Vizitato

Vizitator

Salut, am si eu o intrebare care ma macina:)
Daca chiar ar exista o astfel de societate oculta care face jocul in umbra, care e problema ? adica cu ce deranjeaza asta ?
eu personal nu vad nimic rau in asta.

54ILLUMINATI - conducatorii din umbra - Pagina 3 Empty Re: ILLUMINATI - conducatorii din umbra Dum Oct 19, 2008 7:39 am

Tudorel666

eliberat

MrPanjabi a scris:Salut, am si eu o intrebare care ma macina:)
Daca chiar ar exista o astfel de societate oculta care face jocul in umbra, care e problema ? adica cu ce deranjeaza asta ?
eu personal nu vad nimic rau in asta.

Mie chiar mi se pare firesc sa fie asa: daca un general ar spune la toti soldatii ce vrea sa faca, in cele mai mici amanunte, ar pierde si timpul si ar pierde si razboiul!

http://lazarmariantudorel.blogsite.ro

55ILLUMINATI - conducatorii din umbra - Pagina 3 Empty Re: ILLUMINATI - conducatorii din umbra Dum Oct 19, 2008 5:19 pm

Anticristul

eliberat

Tocmai ca nu ma identific . si punerea ta in tema ma indus in eroare . dar tre sa stii ca nici asa nu sintem morti (doar cei care cred ca sint aceste corpuri) eu nu ma mai identific cu acest corp de vro 15 ani.

De ce nu te identifici cu corpul tau?Dumnezeu a muncit mult,a pus multe taine in el si l-a inzestrat ca pe coroana creatiunii.
Trebuie sa stii insa sa-l folosesti.Ce ar face un strungar fara un strung performant? Poti tu aduce roade bune fara corpul tau?
Mai si ginditi putin sau credeti ca nici capul nu are valoare?

56ILLUMINATI - conducatorii din umbra - Pagina 3 Empty Re: ILLUMINATI - conducatorii din umbra Lun Oct 20, 2008 3:58 am

Heruer

inger

Anticristul a scris:
Tocmai ca nu ma identific . si punerea ta in tema ma indus in eroare . dar tre sa stii ca nici asa nu sintem morti (doar cei care cred ca sint aceste corpuri) eu nu ma mai identific cu acest corp de vro 15 ani.

De ce nu te identifici cu corpul tau?Dumnezeu a muncit mult,a pus multe taine in el si l-a inzestrat ca pe coroana creatiunii.
Trebuie sa stii insa sa-l folosesti.Ce ar face un strungar fara un strung performant? Poti tu aduce roade bune fara corpul tau?
Mai si ginditi putin sau credeti ca nici capul nu are valoare?
(bolduirile imi apartin)
A spus ca nu se identifica si nu ca nu doreste sa-i afle tainele si sa invete sa-l foloseasca la adevarata sa valoare.
Cred ca a gandit bine cand a scris, asa ca un pic de atentie din partea ta la lecturarea postarii nu ar strica. Sau citand un "clasic in viata" : "Mai si ginditi putin sau credeti ca nici capul nu are valoare?". Am incheiat citatul.

57ILLUMINATI - conducatorii din umbra - Pagina 3 Empty Re: ILLUMINATI - conducatorii din umbra Mar Oct 21, 2008 8:23 pm

Anticristul

eliberat

In realitate deci el i si dispretuieste propriul trup ca pe ceva ce nu are valoare.
A vrut sa zica altceva?
Nu am inteles.

58ILLUMINATI - conducatorii din umbra - Pagina 3 Empty Re: ILLUMINATI - conducatorii din umbra Mier Oct 22, 2008 4:49 am

Heruer

inger

Anticristul a scris:In realitate deci el i si dispretuieste propriul trup ca pe ceva ce nu are valoare.
A vrut sa zica altceva?
Nu am inteles.
Unde ai citit in postare ca-si dispretuieste corpul sau care sunt cuvintele (da citat) care te-au determinat sa concluzionezi ("In realitate deci ...").
Altfel, imi pare rau dar iar nu ai lecturat cu atentie sau te lasi dominat de propriile convingeri incercand sa-i convingi si pe ceilalti ca albul este negru si invers.

59ILLUMINATI - conducatorii din umbra - Pagina 3 Empty Re: ILLUMINATI - conducatorii din umbra Joi Mar 26, 2009 12:24 pm

Ady

iluminati nu exista'

60ILLUMINATI - conducatorii din umbra - Pagina 3 Empty Re: ILLUMINATI - conducatorii din umbra Joi Mar 26, 2009 1:38 pm

Cactus

Cactus
inger

Ady a scris:iluminati nu exista'

Potzi argumenta ? Sad

61ILLUMINATI - conducatorii din umbra - Pagina 3 Empty Re: ILLUMINATI - conducatorii din umbra Sam Mar 28, 2009 8:09 am

Soimos

admin

Cum se poate dovedi ca ceva nu exista?

De dovedit se dovedeste intotdeuna doar ceea ce exista, si ca sa revin la tema vezi in Wikipedia "Ordo Templi Orientis" si Illuminates of Thanateros...asa ca sa amintesc doar doua din cele multe existente!

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 3 din 3]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum