L-ai scos de la naftalina pe Ike?
Mare ti-e gradina Doamne.
Nu sunteti conectat. Conectati-vă sau înregistrati-vă
Mergi la pagina : 1, 2, 3
MrPanjabi a scris:Salut, am si eu o intrebare care ma macina:)
Daca chiar ar exista o astfel de societate oculta care face jocul in umbra, care e problema ? adica cu ce deranjeaza asta ?
eu personal nu vad nimic rau in asta.
Tocmai ca nu ma identific . si punerea ta in tema ma indus in eroare . dar tre sa stii ca nici asa nu sintem morti (doar cei care cred ca sint aceste corpuri) eu nu ma mai identific cu acest corp de vro 15 ani.
(bolduirile imi apartin)Anticristul a scris:Tocmai ca nu ma identific . si punerea ta in tema ma indus in eroare . dar tre sa stii ca nici asa nu sintem morti (doar cei care cred ca sint aceste corpuri) eu nu ma mai identific cu acest corp de vro 15 ani.
De ce nu te identifici cu corpul tau?Dumnezeu a muncit mult,a pus multe taine in el si l-a inzestrat ca pe coroana creatiunii.
Trebuie sa stii insa sa-l folosesti.Ce ar face un strungar fara un strung performant? Poti tu aduce roade bune fara corpul tau?
Mai si ginditi putin sau credeti ca nici capul nu are valoare?
Unde ai citit in postare ca-si dispretuieste corpul sau care sunt cuvintele (da citat) care te-au determinat sa concluzionezi ("In realitate deci ...").Anticristul a scris:In realitate deci el i si dispretuieste propriul trup ca pe ceva ce nu are valoare.
A vrut sa zica altceva?
Nu am inteles.
Ady a scris:iluminati nu exista'
Mergi la pagina : 1, 2, 3
» SOCIETATI SECRETE, Miscarea antimasonica » Societati secrete » Societati secrete politice » ILLUMINATI - conducatorii din umbra
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum