Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum de spiritualitate

Subiecte similare
Ultimele subiecte
» Mai este cineva pe aici?
Trei civilizatii disparute... EmptyDum Aug 11, 2013 8:58 am Scris de Tudorel666

» CRESTINI fara denominatiune
Trei civilizatii disparute... EmptySam Mar 09, 2013 7:18 pm Scris de crestinul

» Cine este in realitate Isus!
Trei civilizatii disparute... EmptyDum Iul 08, 2012 2:11 pm Scris de Fairy

» NOSTALGII...poezii de Mihai LEONTE
Trei civilizatii disparute... EmptyDum Iul 08, 2012 2:06 pm Scris de Fairy

» Ok
Trei civilizatii disparute... EmptyMier Iun 16, 2010 11:37 am Scris de Tudorel666

» ARMONII MAJORE 2010...autor Mihai LEONTE
Trei civilizatii disparute... EmptyMar Iun 15, 2010 3:42 am Scris de Mihai LEONTE

» vizitati
Trei civilizatii disparute... EmptyLun Iun 14, 2010 9:59 am Scris de padawanu

» REVERII ADVERSE...poezii de Mihai LEONTE
Trei civilizatii disparute... EmptyJoi Iun 10, 2010 4:16 am Scris de Mihai LEONTE

» SCRIERI INOCENTE...de Mihai LEONTE
Trei civilizatii disparute... EmptyVin Iun 04, 2010 4:05 pm Scris de Mihai LEONTE

» Cenzura istoriei!!!
Trei civilizatii disparute... EmptyJoi Iun 03, 2010 6:37 pm Scris de Ancuta

» Distihurile lui Bujor...autor Mihai LEONTE
Trei civilizatii disparute... EmptyMar Mai 25, 2010 3:28 am Scris de Mihai LEONTE

» Despre crestinismul originar
Trei civilizatii disparute... EmptyLun Mai 24, 2010 11:41 am Scris de Tudorel666

» Dorurile mele
Trei civilizatii disparute... EmptySam Mai 22, 2010 11:39 am Scris de Tudorel666

» VALENTE MEDII...poezii de Mihai LEONTE
Trei civilizatii disparute... EmptyMier Mai 19, 2010 4:24 am Scris de Mihai LEONTE

» MIRAJELE ALBASTRE...poezii de Mihai LEONTE
Trei civilizatii disparute... EmptyMier Mai 12, 2010 4:18 pm Scris de Mihai LEONTE

» APOGEUL METAFORIC...poezii de Mihai LEONTE
Trei civilizatii disparute... EmptyDum Mai 09, 2010 7:04 am Scris de Mihai LEONTE

» RENASTEREA ZAMOLXIANISMULUI RELIGIA STRABUNILOR ROMANILOR
Trei civilizatii disparute... EmptyMier Mar 24, 2010 12:01 pm Scris de HareKrishna

» Vishnuism-monoteismul hindus
Trei civilizatii disparute... EmptyMier Mar 24, 2010 11:59 am Scris de HareKrishna

» Despre capitalismul salbatic
Trei civilizatii disparute... EmptyMar Mar 02, 2010 2:54 pm Scris de wima2203

» Ce nu se spune despre Miscarea Legionara?
Trei civilizatii disparute... EmptyMar Mar 02, 2010 2:39 pm Scris de wima2203

» E Omul urmasul lui Adam?
Trei civilizatii disparute... EmptyDum Ian 31, 2010 9:46 pm Scris de Anticristul01

» Bine v-am gasit!
Trei civilizatii disparute... EmptyDum Ian 31, 2010 8:13 pm Scris de Anticristul01

» POZE USERI
Trei civilizatii disparute... EmptyJoi Ian 28, 2010 3:37 pm Scris de IrinucaM

» Inaugurarea celei mai inalte cladiri din lume-DUBAI 2009
Trei civilizatii disparute... EmptyMar Ian 12, 2010 9:06 pm Scris de Anticristul

» Arte martiale
Trei civilizatii disparute... EmptyLun Ian 11, 2010 4:00 am Scris de IrinucaM

» Scrisoare adresata FEDERATIEI RUSE
Trei civilizatii disparute... EmptyLun Ian 11, 2010 3:19 am Scris de IrinucaM

Cine este conectat?
În total sunt 6 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 6 Vizitatori

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]

Recordul de utilizatori conectati a fost de 28, Joi Oct 02, 2014 3:20 am
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Nu sunteti conectat. Conectati-vă sau înregistrati-vă

Trei civilizatii disparute...

+11
Cris
Dorstor
Der Bedeu
Yahiya
Heruer
No Name
Vlad
Arpisz
HIRAN
Eon
Hades
15 participan?i

Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 2]

1Trei civilizatii disparute... Empty Trei civilizatii disparute... Joi Mai 22, 2008 10:54 am

Hades

Hades
muritor de rand

... si anume: Atlantida, Lemuria si Hiperboreea. Smile Stiti ceva despre ele?

http://astroviata.blogspot.com

2Trei civilizatii disparute... Empty Re: Trei civilizatii disparute... Joi Mai 22, 2008 11:03 am

Eon

Eon
muritor de rand

Atlantis - colonie pleiadiana ce dorea reconstruirea vechiului Imperiu Lyra. A avut 3 stadii. Primul etheric , al doilea pleiadieni pur blood , al treilea multe colonii hibride.

Lemuria - colonie reptiliana ce continea majoritatea dinozaurilor de care se tot vorbeste. Pentru reptilieni , dinozaurii sunt ceea ce pentru oameni sunt mamiferele. Dinozaurii nu au fost distrusi asa cum se doreste a crede in cunoasterea manipulata de masoni , ci au fost distrusi de catre atlanti pentru a slabi puterea Lemuriei reptiliene.

Hiperboreea - depinde despre care Hiperboree vorbim.

Sa nu uitam Imperiul Rama ( pakistan-tibet-india-nepal ) , Imperiul Khemit -actualul Egipt ( o alta colonie atlanta ) Imperiul Toltec ( shamanii regi - trimitere directa o face grupul nagualilor al lui Don Juan Matus din cartile lui Castaneda ) si Imperiul "etrusc" - fundul marii mediterane.

3Trei civilizatii disparute... Empty Re: Trei civilizatii disparute... Joi Mai 22, 2008 11:14 am

Hades

Hades
muritor de rand

Cum adica despre care Hiperboree vorbim? Eu stiam ca e doar una... care sunt "versiunile"? Ca m-ai facut curios.

Vad ca esti foarte informat. Smile Am ce invata...

http://astroviata.blogspot.com

4Trei civilizatii disparute... Empty Re: Trei civilizatii disparute... Joi Mai 22, 2008 9:33 pm

HIRAN

demon

Pe civilizatia care a disparut in potopul din vremea lui Noe cum o chema ?

5Trei civilizatii disparute... Empty Re: Trei civilizatii disparute... Joi Mai 22, 2008 10:42 pm

Arpisz

Arpisz
muritor de rand

hiran draga Wink nu a existat potopul Smile nu ne insulta inteligenta Wink nu poti sustine logic existenta potopului ai incercat altundeva Wink

6Trei civilizatii disparute... Empty Re: Trei civilizatii disparute... Vin Mai 23, 2008 4:20 am

Vlad

muritor de rand

Potopul este demonstrat stiintific,sigur ca nu era toata lumea sub ape, dar o mare parte din ape, si se crede ca aici ar fii fost potopul...care a ramas in Marea Neagra...

7Trei civilizatii disparute... Empty Re: Trei civilizatii disparute... Vin Mai 23, 2008 5:29 am

No Name

inger

8Trei civilizatii disparute... Empty Re: Trei civilizatii disparute... Vin Mai 23, 2008 6:55 am

Heruer

inger

Un alt punct de vedere despre lemurieni si atlanteeni, apartinand lui Rudolf Steiner :
http://www.spiritualrs.net/Conferinte/GA011/GA011_03.html
nu am dat citate pentru ca orice trunchiere dauneaza "frumusetii marturiei" parintelui antroposofiei.

9Trei civilizatii disparute... Empty Re: Trei civilizatii disparute... Vin Mai 23, 2008 8:53 am

HIRAN

demon

Arpisz a scris:hiran draga Wink nu a existat potopul Smile nu ne insulta inteligenta Wink nu poti sustine logic existenta potopului ai incercat altundeva Wink

Ma bucur sa te intalnesc si aici.
Dovezile arheologice ale evenimentelor precum potopul exista dar savantii nu cauta unde trebuie.
In primul rand potopul este un eveniment produs cand s-au deschis cerurile si Adancul. (la confluenta mai multor existente sau mai multor lumi)
Oricine declara ca are dovezi materiale complete ale unui eveniment produs in momentul deschiderii cerurilor este un mincinos si un sarlatan. Dovezile materiale in lumea noastra a unui astfel de eveniment pot fi cel mult partiale.

De aceea recomand savantilor de pe terra sa caute dovezi in Adanc si in cer, dar deocamdata conditia si stiinta actuala nu-i poate ajuta sa ajunga acolo.

Apropo: ai vazut vre-o data cerurile deschise ?

10Trei civilizatii disparute... Empty Re: Trei civilizatii disparute... Vin Mai 23, 2008 10:52 am

Arpisz

Arpisz
muritor de rand

@hiran
problemele pe care ar trebuii sa le aprofundezi ca sa intelegi de ce zic ca nu a existat evenimentul
vasul nu putea avea marimile enuntate in biblie din motive fizice (se dezintegra din cauza stresului cauzat de apa asupra materialului (lemn))
numarul prea mare de specii si subspecii care trebuia sa intre in arca
problema hranei pe timpul calatoriei
speciile care nu au fost duse pe arca ar fi murit din cauza schimbarii radicale ale mediului aici includ si pestii mai ales cei tropicali care sunt extrem de sensibili din acest punct de vedere
efectele produse de apa asupra muntilor

11Trei civilizatii disparute... Empty Re: Trei civilizatii disparute... Vin Mai 23, 2008 3:27 pm

HIRAN

demon

Fii pe pace, eu inteleg cauzele afirmatiei tale.
Dumneata s-ar parea ca nu intelegi fenomenul "ceruri deschise".

Revenind on topic: presupun ca se vorbeste despre disparitia unor tehnologii, deoarece Atlantii sau Lemurienii nu au disparut ci au fost mutati, dupa cum a fost mutat si poporul de dinainte de potop.

12Trei civilizatii disparute... Empty Re: Trei civilizatii disparute... Vin Mai 23, 2008 3:57 pm

No Name

inger

Hiran ..nu prea cred de o mutare ..eventual i-a mutat la 2m sub !

Carnea si sangele nu pot mostenii nemurirea! :arrow:

13Trei civilizatii disparute... Empty Re: Trei civilizatii disparute... Vin Mai 23, 2008 5:03 pm

HIRAN

demon

Eu vorbeam despre niste popoare (sau rase de oameni), nu despre niste trupuri muritoare.

1 Petru 3:18 ........................... El a fost omorat in trup, dar a fost inviat in duh,
19 in care S-a dus sa propovaduiasca duhurilor din inchisoare,
20 care fusesera razvratite odinioara,
cand indelunga rabdare a lui Dumnezeu era in asteptare, in zilele lui Noe, cand se facea corabia, in care au fost scapate prin apa un mic numar de suflete, si anume opt.

Cred ca aici s-a dus poprul de dinainte de potop

14Trei civilizatii disparute... Empty Re: Trei civilizatii disparute... Vin Mai 23, 2008 5:22 pm

No Name

inger

aha,.... Basketball

15Trei civilizatii disparute... Empty Re: Trei civilizatii disparute... Sam Mai 24, 2008 5:04 pm

Arpisz

Arpisz
muritor de rand

@hiran
este irelevant ce inteleg eu prin ceruri deschise poate imi explici tu punctul tau de vedere
opt suflete au supravietuit .... hmmm din cate imi amintesc cand au coborat din imaginara arca au gasit pe cineva ... cine erau astia ?

16Trei civilizatii disparute... Empty Re: Trei civilizatii disparute... Sam Mai 24, 2008 10:01 pm

No Name

inger

speciile care nu au fost duse pe arca ar fi murit din cauza schimbarii radicale ale mediului aici includ si pestii mai ales cei tropicali care sunt extrem de sensibili din acest punct de vedere

:cyclops: Basketball affraid

cine te-a mintit ...chestia cu pestii pe ARCA LUI NOE ??

SA NU SE INECE PESTII ....???De aceea i-a urcat NOE in ARCA ? lol!

17Trei civilizatii disparute... Empty Re: Trei civilizatii disparute... Sam Mai 24, 2008 11:16 pm

Arpisz

Arpisz
muritor de rand

No Name a scris:
:cyclops: Basketball affraid

cine te-a mintit ...chestia cu pestii pe ARCA LUI NOE ??

SA NU SE INECE PESTII ....???De aceea i-a urcat NOE in ARCA ? lol!
pai nu stiu cum sa iti zic citeste biblia existau criterii de selectare a speciilor care au urcat pe arca Wink citesteti pm-ul

18Trei civilizatii disparute... Empty Re: Trei civilizatii disparute... Sam Mai 24, 2008 11:21 pm

No Name

inger

era vb...despre animalele care traiau pe uscat exclusiv ...

pai vrei sa am eu o logica mai buna ....eu "dogmaticul"...si voi ateii...sa va faceti de ras! bounce

19Trei civilizatii disparute... Empty Re: Trei civilizatii disparute... Sam Mai 24, 2008 11:26 pm

Arpisz

Arpisz
muritor de rand

din partea mea puteau sa puna ce vroiau in arca aia atata timp cat o faceau in mod logic dar nah ce sa ii faci nu au avut nici o treaba cu biologia marina cei care au facut "sfanta scriptura" si susotirea maretului zeu nu a fost prea coerent din acest punct de vedere
problema apare cand iei in considerare ca acele specii acvatice inca exista Wink
inca o data: potopul nu a existat in consecinta nu exista o civilizatie dinainte de potop ci o "civilizatie"

20Trei civilizatii disparute... Empty Re: Trei civilizatii disparute... Dum Mai 25, 2008 12:33 am

Yahiya

Yahiya
zeu

Arpisz a scris:@hiran
problemele pe care ar trebuii sa le aprofundezi ca sa intelegi de ce zic ca nu a existat evenimentul
vasul nu putea avea marimile enuntate in biblie din motive fizice (se dezintegra din cauza stresului cauzat de apa asupra materialului (lemn))
numarul prea mare de specii si subspecii care trebuia sa intre in arca
problema hranei pe timpul calatoriei
efectele produse de apa asupra muntilor

waw pestii pe arca si inotau in fan sau in ce? ia zi tu cat a tinut potopul si ce efecte putea avea asupra muntilor?

21Trei civilizatii disparute... Empty Re: Trei civilizatii disparute... Dum Mai 25, 2008 3:31 am

Heruer

inger

No Name a scris:Hiran ..nu prea cred de o mutare ..eventual i-a mutat la 2m sub !

Carnea si sangele nu pot mostenii nemurirea! :arrow:

Se pare ca exista, totusi, si alternativa "nemuririi carnii si sangelui". Cel putin asa rezulta din :
"Viata si Invataturile Maestrilor din Extremul Orient" de Baird T. Spalding (5 vol. - deloc voluminoase), daca le-ai citit. Daca nu, cred ca merita sa incerci.

22Trei civilizatii disparute... Empty Re: Trei civilizatii disparute... Dum Mai 25, 2008 8:02 am

No Name

inger

Domnul Isus a inviat intr-un altfel de trup ...in care nu exista sange ...un trup de slava ..asemantor acestuia ..dar care nu putrezeste ....iar toti care -L cred pe EL ...vor invia asemenea Lui !

Ioan 11:25 Isus i-a zis: „Eu sunt învierea și viața. Cine crede în Mine, chiar dacă ar fi murit, va trăi.
26 Și oricine trăiește și crede în Mine, nu va muri niciodată. Crezi lucrul acesta?”

23Trei civilizatii disparute... Empty Re: Trei civilizatii disparute... Dum Mai 25, 2008 1:11 pm

Vlad

muritor de rand

EU nu cred lucru acesta...pentru simplu motiv ca EU nu cred in moarte...asa ceva nici macar nu exista ,toti vom "invia" dupa moarte...doar ca in alta dimensiune...nu conteaza in cine crezi...

24Trei civilizatii disparute... Empty Re: Trei civilizatii disparute... Dum Mai 25, 2008 2:22 pm

Arpisz

Arpisz
muritor de rand

Yahiya a scris:

1waw pestii pe arca si inotau in fan sau in ce?
2ia zi tu cat a tinut potopul si ce efecte putea avea asupra muntilor?

2geneza 7:12 Ploaia a căzut pe pământ patruzeci de zile și patruzeci de nopți.
cam cat de mult pamant fertil putea ramane pe munti ? unde sunt dovezile ca aluviunile sau adunat la baza (gravitatia si ploaia) muntilor ? si daca poti sa dai o explicatie in 5000 de ani
considerand cel mai mare pisc cunoscut everest 8,848
geneza 7:19 Apele au ajuns din ce în ce mai mari și toți munții înalți, care sunt sub cerul întreg, au fost acoperiți.
geneza 7:24 Apele au fost mari pe pământ o sută cincizeci de zile.
de unde atata apa ?
in momentul actual pe pamant estimaviv exista 1500 de pentatone de apa care ar ajunge pentru un strat uniform de aproximativ 1 km in jurul pamantului la 0 altitudine
1 dragul meu pestii in conditiile descrise de biblie mureau planctonul care populeaza marea disparea din lipsa de lumina lantul trofic ar fi fost intrerupt in mai multe puncte in viata marina
aratami urmele ornithorhynchus anatinus (sau platypus) langa muntele ararat
sau nu de aici a inceput repopularea planetei?

25Trei civilizatii disparute... Empty Re: Trei civilizatii disparute... Dum Mai 25, 2008 2:24 pm

Vlad

muritor de rand

Si daca era atata apa,de unde or mai avut aia sa scrie atatea despre potop? Laughing

Nu mai credeti tot ce scrie in Biblie....nu este adevarul suprem...doar Dumnezeu are acel adevar...
Potopul este demonstrat foarte clar...stiintific...degeaba incearca unu si altu sa convinga ca nu a fost...el a fost,si gata.In Biblie pot sa fie minciuni legat de el...

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 2]

Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum