Așa-i reglat? N-am găsit pagina aia în Biblie...Cris a scris:Boala este o stare nenaturala a corpului care este reglat perfect sa functioneze 120 de ani.
Cris a scris:Stari a cate 40 de ani.
Boala este un semn ca spiritul este plictisit sau ratacit si plictisit .
Hai că asta a fost bună rău!
Corect! La alea închipuite...Cris a scris:Terapia iertarii karmice este o solutie la unele boli.
Deci spiritele cele mai joase ale lumii sunt cele care dețin informații. Deci ei sunt agenți S.R.I. ai lumii "de dincolo"!Cris a scris:Acest lucru inseamna ptr subiect sa caute despre spiritele cele mai joase ale lumii informatii si sa se roage in iubire deplina pentru iertare privind aceste spirite.
Deci un fel "moonwalking" a la Michael Jackson...Cris a scris:Este asa cum un spirit inalt imbraca o haina stramta si incearca sa o faca un mod de a merge inainte.
Deci, după ce omul iubește niște criminali în serie, inghite două linguri de mei pisat și se culcă.Cris a scris:Iubirea neconditionata a acestor criminali ai istoriei poate da senzatia de voma la nivel de corp ,de refuz de mancare...incercati un regim cu praf de mei oparit cu apa fierbinte ,cam 2 linguri la cana.
Si mult somn ptr regenerare.
Cam așa se întâmplă și în pușcăriile județene...