Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum de spiritualitate

Ultimele subiecte
» Mai este cineva pe aici?
Ce ne mai trece prin minte EmptyDum Aug 11, 2013 8:58 am Scris de Tudorel666

» CRESTINI fara denominatiune
Ce ne mai trece prin minte EmptySam Mar 09, 2013 7:18 pm Scris de crestinul

» Cine este in realitate Isus!
Ce ne mai trece prin minte EmptyDum Iul 08, 2012 2:11 pm Scris de Fairy

» NOSTALGII...poezii de Mihai LEONTE
Ce ne mai trece prin minte EmptyDum Iul 08, 2012 2:06 pm Scris de Fairy

» Ok
Ce ne mai trece prin minte EmptyMier Iun 16, 2010 11:37 am Scris de Tudorel666

» ARMONII MAJORE 2010...autor Mihai LEONTE
Ce ne mai trece prin minte EmptyMar Iun 15, 2010 3:42 am Scris de Mihai LEONTE

» vizitati
Ce ne mai trece prin minte EmptyLun Iun 14, 2010 9:59 am Scris de padawanu

» REVERII ADVERSE...poezii de Mihai LEONTE
Ce ne mai trece prin minte EmptyJoi Iun 10, 2010 4:16 am Scris de Mihai LEONTE

» SCRIERI INOCENTE...de Mihai LEONTE
Ce ne mai trece prin minte EmptyVin Iun 04, 2010 4:05 pm Scris de Mihai LEONTE

» Cenzura istoriei!!!
Ce ne mai trece prin minte EmptyJoi Iun 03, 2010 6:37 pm Scris de Ancuta

» Distihurile lui Bujor...autor Mihai LEONTE
Ce ne mai trece prin minte EmptyMar Mai 25, 2010 3:28 am Scris de Mihai LEONTE

» Despre crestinismul originar
Ce ne mai trece prin minte EmptyLun Mai 24, 2010 11:41 am Scris de Tudorel666

» Dorurile mele
Ce ne mai trece prin minte EmptySam Mai 22, 2010 11:39 am Scris de Tudorel666

» VALENTE MEDII...poezii de Mihai LEONTE
Ce ne mai trece prin minte EmptyMier Mai 19, 2010 4:24 am Scris de Mihai LEONTE

» MIRAJELE ALBASTRE...poezii de Mihai LEONTE
Ce ne mai trece prin minte EmptyMier Mai 12, 2010 4:18 pm Scris de Mihai LEONTE

» APOGEUL METAFORIC...poezii de Mihai LEONTE
Ce ne mai trece prin minte EmptyDum Mai 09, 2010 7:04 am Scris de Mihai LEONTE

» RENASTEREA ZAMOLXIANISMULUI RELIGIA STRABUNILOR ROMANILOR
Ce ne mai trece prin minte EmptyMier Mar 24, 2010 12:01 pm Scris de HareKrishna

» Vishnuism-monoteismul hindus
Ce ne mai trece prin minte EmptyMier Mar 24, 2010 11:59 am Scris de HareKrishna

» Despre capitalismul salbatic
Ce ne mai trece prin minte EmptyMar Mar 02, 2010 2:54 pm Scris de wima2203

» Ce nu se spune despre Miscarea Legionara?
Ce ne mai trece prin minte EmptyMar Mar 02, 2010 2:39 pm Scris de wima2203

» E Omul urmasul lui Adam?
Ce ne mai trece prin minte EmptyDum Ian 31, 2010 9:46 pm Scris de Anticristul01

» Bine v-am gasit!
Ce ne mai trece prin minte EmptyDum Ian 31, 2010 8:13 pm Scris de Anticristul01

» POZE USERI
Ce ne mai trece prin minte EmptyJoi Ian 28, 2010 3:37 pm Scris de IrinucaM

» Inaugurarea celei mai inalte cladiri din lume-DUBAI 2009
Ce ne mai trece prin minte EmptyMar Ian 12, 2010 9:06 pm Scris de Anticristul

» Arte martiale
Ce ne mai trece prin minte EmptyLun Ian 11, 2010 4:00 am Scris de IrinucaM

» Scrisoare adresata FEDERATIEI RUSE
Ce ne mai trece prin minte EmptyLun Ian 11, 2010 3:19 am Scris de IrinucaM

Cine este conectat?
În total sunt 9 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 9 Vizitatori

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]

Recordul de utilizatori conectati a fost de 28, Joi Oct 02, 2014 3:20 am
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Nu sunteti conectat. Conectati-vă sau înregistrati-vă

Ce ne mai trece prin minte

+2
Delta
Alice Bailey
6 participan?i

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1Ce ne mai trece prin minte Empty Ce ne mai trece prin minte Mar Iul 22, 2008 11:01 am

Alice Bailey

Alice Bailey
vrajitor

Ma gandeam io asaaa, ca tot sunt evrei printre noi, sa deschid o afacere cu apa sfintita din Iordan... Sa deschid un punct de lucru in Romanica si sa fac reclama pe Net... Numai ca imi trebuie si afaceristul evreu care sa imi furnizeze apa.... Si io o sa iau legatura cu staretii de la manastire... pope
Cred ca o sa iasa un profit baban! clatite

Sunt multi crestini care au nevoie de apa sfintita in Romania... 35

2Ce ne mai trece prin minte Empty Re: Ce ne mai trece prin minte Mar Iul 22, 2008 4:12 pm

Alice Bailey

Alice Bailey
vrajitor

Daca nu vrea nimeni sa colaboreze cu mine in afaceri cu apa sfanta, atunci e buna si apa de la robinet... rolf

Der Bedeu credeam ca e mai cu capul pe umeri si se va prinde imediat in hora.. Idea

3Ce ne mai trece prin minte Empty Re: Ce ne mai trece prin minte Mar Iul 22, 2008 4:14 pm

Delta

Delta
demon

Alice Bailey a scris:Daca nu vrea nimeni sa colaboreze cu mine in afaceri cu apa sfanta, atunci e buna si apa de la robinet... rolf
Metoda cu apa de la robinet este deja "fumată".
În sensul că s-a aplicat cu succes.
În urmă cu vreo 5 ani era chiar un mic scandal pe acest subiect la nu-știu-ce eveniment religios.
Popa avea trasă țeava cu apă potabilă, în spatele altarului sau ceva de acest gen...

4Ce ne mai trece prin minte Empty Re: Ce ne mai trece prin minte Mar Iul 22, 2008 4:25 pm

Alice Bailey

Alice Bailey
vrajitor

Mi se pare normal sa aiba teava trasa, ca doar nu era sa izvorasca apa sfintita din altar...
Si mai si am citit eu ca unul a pus CD-ul cu slujba si el se odihnea in altar... Un altul era echipat sport pe sub hainele bisericesti si, cum termina slujba, mergea direct pe terenul de fotbal, aruncand patrafirele cat colo..

5Ce ne mai trece prin minte Empty Re: Ce ne mai trece prin minte Mar Iul 22, 2008 4:48 pm

Delta

Delta
demon

Alice Bailey a scris:Un altul era echipat sport pe sub hainele bisericesti si, cum termina slujba, mergea direct pe terenul de fotbal, aruncand patrafirele cat colo..
Mda, ar trebui să aibă mai mare grijă de obiectele de inventar, chiar dacă este vorba de uniformă, salopetă de sudor sau patrafir.

6Ce ne mai trece prin minte Empty Re: Ce ne mai trece prin minte Mier Iul 23, 2008 4:58 am

Puiu.T

Puiu.T
inger

azi am pauza de idei

7Ce ne mai trece prin minte Empty Re: Ce ne mai trece prin minte Joi Iul 31, 2008 9:33 pm

Alice Bailey

Alice Bailey
vrajitor

Io acuma am insomnie si ma gandesc unde e THRAKIAN... Poate a patit-o de la vreun rauvoitor de pe forum de aici, precum Der Bedeu? Crying or Very sad

8Ce ne mai trece prin minte Empty Re: Ce ne mai trece prin minte Vin Aug 01, 2008 8:12 am

Der Bedeu

zeu

Alice Bailey a scris:Io acuma am insomnie si ma gandesc unde e THRAKIAN... Poate a patit-o de la vreun rauvoitor de pe forum de aici, precum Der Bedeu? Crying or Very sad

Capul rautatilor m`ai facut...In orsice caz,daca a luat-o la vale din cauza mea,nu ma supara deloc. Acuma am in plan sa te pun si pe tine pe linie moarta ca prea ma cauti in ultimul timp. Sa sti ca Adminul este bun prieten al meu si am la el protectie (cica). (asa crede si Ada.)

Contra insomniei, cel mai recomandat este sa te freci inainte de te culci cu un barbat tanar si vioi. Incearca si tu daca barbat-tu iti da voie.. mwah

9Ce ne mai trece prin minte Empty Re: Ce ne mai trece prin minte Vin Aug 01, 2008 10:00 am

Alice Bailey

Alice Bailey
vrajitor

Der Bedeu a scris:
Alice Bailey a scris:Io acuma am insomnie si ma gandesc unde e THRAKIAN... Poate a patit-o de la vreun rauvoitor de pe forum de aici, precum Der Bedeu? Crying or Very sad

Capul rautatilor m`ai facut...In orsice caz,daca a luat-o la vale din cauza mea,nu ma supara deloc. Acuma am in plan sa te pun si pe tine pe linie moarta ca prea ma cauti in ultimul timp. Sa sti ca Adminul este bun prieten al meu si am la el protectie (cica). (asa crede si Ada.)

Contra insomniei, cel mai recomandat este sa te freci inainte de te culci cu un barbat tanar si vioi. Incearca si tu daca barbat-tu iti da voie.. mwah

Adminul si Thrakian sunt ambii prieteni buni si de-ai mei... harhar Unul poarta pe piept crucea crestina, iar celalalt Steaua lui David...
Da' ci mey, crezi ca io sunt pervers? fryingpan

10Ce ne mai trece prin minte Empty Re: Ce ne mai trece prin minte Vin Aug 01, 2008 2:22 pm

Der Bedeu

zeu

Numai azi am citit chestia cu apa sfanta din Iordan...Ai cam intarziat ca concetatenii mei au vandut si cuti de conserve pline cu aer din tara sfanta.
Azi afacerile astea fac parte din folclorul evreiesc-israelian.
Apropo,cine crede ca Iordanul este un rau ca raurile in romania, greseste deoarece anul ista, din cauza secetei ajunge nivelul apei pana la glezna si poti trece de la un mal la altu cu o saritura.
Ah-ah, dece nu avem si noi o Dambovita???

Unul poarta pe piept crucea crestina, iar celalalt Steaua lui David...
Interesant.Deoarece Turcomanul este popa si popi sunt numai crestini, iese ca Adminul este evreu.....de al nostru!

11Ce ne mai trece prin minte Empty Re: Ce ne mai trece prin minte Vin Sept 26, 2008 2:31 pm

Rhini

Rhini

ma acomodez greu aici nu stiu de ce

12Ce ne mai trece prin minte Empty Re: Ce ne mai trece prin minte Vin Sept 26, 2008 3:07 pm

Eu Unul

admin

Rhini a scris:ma acomodez greu aici nu stiu de ce

Oare de ce? Shok

13Ce ne mai trece prin minte Empty Re: Ce ne mai trece prin minte Vin Sept 26, 2008 3:16 pm

Rhini

Rhini

nu stiu study

14Ce ne mai trece prin minte Empty Re: Ce ne mai trece prin minte Mier Oct 22, 2008 10:44 am

Puiu.T

Puiu.T
inger

Rhini a scris:nu stiu study
las' soro....te imping io de la spate crazy

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum