As fi curios daca domnisoara Moderator cea draguta stie ceva descantece?
O sa vin si eu cu ceva completari pe parcurs!
Nu sunteti conectat. Conectati-vă sau înregistrati-vă
Crocodilus_Belitus a scris:As fi curios daca domnisoara Moderator cea draguta stie ceva descantece?
Bagherra a scris:Stie cineva care-i diferenta dintre vrajitorie si magie? Ce este descintecul?
Ce este vraja?
Ce presupune initierea in vrajitorie?
SilverStar a scris:... Repet, magia nu poate fi decat distructiva. Luati-o logic...
Mictlantecuhtli a scris:Eu am practicat un singur descantec, ala cu ceapa, si avut efect. Puteti incerca si voi sa descantati o ceapa, sa vedeti... Poate stie cineva descantecul corect?
No Name a scris:Deuteronom 18:9 După ce vei intra în țara pe care ți-o dă Domnul, Dumnezeul tău, să nu te înveți să faci după urâciunile neamurilor acelora.
10 Să nu fie la tine nimeni care să-și treacă pe fiul sau pe fiica lui prin foc, nimeni care să aibă meșteșugul de ghicitor, de cititor în stele, de vestitor al viitorului, de vrăjitor,
11 de descântător, nimeni care să întrebe pe cei ce cheamă duhurile sau dau cu ghiocul, nimeni care să întrebe pe morți.
12 Căci oricine face aceste lucruri este o urâciune înaintea Domnului; și din pricina acestor lucruri va izgoni Domnul, Dumnezeul tău, pe aceste neamuri dinaintea ta.
13 Tu să te ții în totul totului tot, numai de Domnul Dumnezeul tău.
14 Căci neamurile acelea pe care le vei izgoni, ascultă de cei ce citesc în stele și de ghicitori; dar ție, Domnul, Dumnezeul tău, nu-ți îngăduie lucrul acesta.
magia este o stiinta pe care o dobandesti dupa ce studiezi timp de 10-15 ani astrologia, numerologia, alchimia, hipnoza, telepatia, telechinezia, radiestezia, bioenergia, Tarotului etc., pe cand vrajitoria este o practica a magiei inferioare, care se preteaza la orice in numele banului si a speculatiilor de orice natura.Acei magi despre care vorbesti tu erau si... cititori in stele;s-au ghidat dupa stele ca sa-l gaseasca pe Isus,remember?
» PRACTICI SPIRITUALE SI STIINTE OCULTE » PRACTICI SPIRITUALE SI STIINTE OCULTE » Ocultism, Magie » Descantece populare, blesteme, vraji
Subiecte similare
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum