Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum de spiritualitate

Ultimele subiecte
» Mai este cineva pe aici?
??? cel mai bun web browser ??? EmptyDum Aug 11, 2013 8:58 am Scris de Tudorel666

» CRESTINI fara denominatiune
??? cel mai bun web browser ??? EmptySam Mar 09, 2013 7:18 pm Scris de crestinul

» Cine este in realitate Isus!
??? cel mai bun web browser ??? EmptyDum Iul 08, 2012 2:11 pm Scris de Fairy

» NOSTALGII...poezii de Mihai LEONTE
??? cel mai bun web browser ??? EmptyDum Iul 08, 2012 2:06 pm Scris de Fairy

» Ok
??? cel mai bun web browser ??? EmptyMier Iun 16, 2010 11:37 am Scris de Tudorel666

» ARMONII MAJORE 2010...autor Mihai LEONTE
??? cel mai bun web browser ??? EmptyMar Iun 15, 2010 3:42 am Scris de Mihai LEONTE

» vizitati
??? cel mai bun web browser ??? EmptyLun Iun 14, 2010 9:59 am Scris de padawanu

» REVERII ADVERSE...poezii de Mihai LEONTE
??? cel mai bun web browser ??? EmptyJoi Iun 10, 2010 4:16 am Scris de Mihai LEONTE

» SCRIERI INOCENTE...de Mihai LEONTE
??? cel mai bun web browser ??? EmptyVin Iun 04, 2010 4:05 pm Scris de Mihai LEONTE

» Cenzura istoriei!!!
??? cel mai bun web browser ??? EmptyJoi Iun 03, 2010 6:37 pm Scris de Ancuta

» Distihurile lui Bujor...autor Mihai LEONTE
??? cel mai bun web browser ??? EmptyMar Mai 25, 2010 3:28 am Scris de Mihai LEONTE

» Despre crestinismul originar
??? cel mai bun web browser ??? EmptyLun Mai 24, 2010 11:41 am Scris de Tudorel666

» Dorurile mele
??? cel mai bun web browser ??? EmptySam Mai 22, 2010 11:39 am Scris de Tudorel666

» VALENTE MEDII...poezii de Mihai LEONTE
??? cel mai bun web browser ??? EmptyMier Mai 19, 2010 4:24 am Scris de Mihai LEONTE

» MIRAJELE ALBASTRE...poezii de Mihai LEONTE
??? cel mai bun web browser ??? EmptyMier Mai 12, 2010 4:18 pm Scris de Mihai LEONTE

» APOGEUL METAFORIC...poezii de Mihai LEONTE
??? cel mai bun web browser ??? EmptyDum Mai 09, 2010 7:04 am Scris de Mihai LEONTE

» RENASTEREA ZAMOLXIANISMULUI RELIGIA STRABUNILOR ROMANILOR
??? cel mai bun web browser ??? EmptyMier Mar 24, 2010 12:01 pm Scris de HareKrishna

» Vishnuism-monoteismul hindus
??? cel mai bun web browser ??? EmptyMier Mar 24, 2010 11:59 am Scris de HareKrishna

» Despre capitalismul salbatic
??? cel mai bun web browser ??? EmptyMar Mar 02, 2010 2:54 pm Scris de wima2203

» Ce nu se spune despre Miscarea Legionara?
??? cel mai bun web browser ??? EmptyMar Mar 02, 2010 2:39 pm Scris de wima2203

» E Omul urmasul lui Adam?
??? cel mai bun web browser ??? EmptyDum Ian 31, 2010 9:46 pm Scris de Anticristul01

» Bine v-am gasit!
??? cel mai bun web browser ??? EmptyDum Ian 31, 2010 8:13 pm Scris de Anticristul01

» POZE USERI
??? cel mai bun web browser ??? EmptyJoi Ian 28, 2010 3:37 pm Scris de IrinucaM

» Inaugurarea celei mai inalte cladiri din lume-DUBAI 2009
??? cel mai bun web browser ??? EmptyMar Ian 12, 2010 9:06 pm Scris de Anticristul

» Arte martiale
??? cel mai bun web browser ??? EmptyLun Ian 11, 2010 4:00 am Scris de IrinucaM

» Scrisoare adresata FEDERATIEI RUSE
??? cel mai bun web browser ??? EmptyLun Ian 11, 2010 3:19 am Scris de IrinucaM

Cine este conectat?
În total sunt 12 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 12 Vizitatori

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]

Recordul de utilizatori conectati a fost de 28, Joi Oct 02, 2014 3:20 am
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Nu sunteti conectat. Conectati-vă sau înregistrati-vă

??? cel mai bun web browser ???

4 participan?i

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1??? cel mai bun web browser ??? Empty ??? cel mai bun web browser ??? Mar Iun 24, 2008 5:52 am

Remussatala

Remussatala
demon

??? cel mai bun web browser ??? Kmelog10
Cel mai bun web browser dar și mai rapid cred că este K-Meleon.

K-Meleon oferă spre deosebire de alte web browsere foarte multe opțiuni de blocare împotriva reclamelor tâmpite. Laughing

K-Meleon poate bloca de la "preferences" toate Flashurile idioate care încarcă greu consumă resurse în nesimțire și care de obisei sunt reclame tâmpite, însă mai poate bloca și Cookies, Java, JavaScript, Popups, Images, Images Animation, Page colors, Frames, HTTP Referer.
Printr-un simplu clic putem da Kill Flash Objects sau Kill Java Applets.

K-Meleon oferă un control total în a incărca numai ceea ce avem vevoie la o pagină web și este browser care încarcă aplicația extrem de rapid, pur și simplu instantaneu având opțiuni speciale în acest sens și consumă resurse extrem de mici făcându-l ideal pentru calculatoarele foarte vechi.

K-Meleon este cel mai rapid browser web pe care l-am testat eu vreodată și oferă un control total în a încărca numai ceea ce vrem putâtd astfel naviga cu extrem de mare ușurință și siguranță peste paginile cu mii flashuri și alte zorzoane care pot bloca calculatorul.

Pahina web a browserului K-Meleon este: http://kmeleon.sourceforge.net/

http://win9x.forum-free.org/

2??? cel mai bun web browser ??? Empty Re: ??? cel mai bun web browser ??? Mar Iun 24, 2008 10:49 am

Ecstasy

Ecstasy
muritor de rand

E foarte bun browserul asta.. se incarca destul de repede. Acum nu stiu cat de safe este fingers

3??? cel mai bun web browser ??? Empty Re: ??? cel mai bun web browser ??? Mar Iun 24, 2008 11:54 pm

Remussatala

Remussatala
demon

K-Meleon este mult mai sigur decât oricare altul pentru că poate bloca toate zorzoanele cu sclipici care ălea sunt problematice și pot bloca browserul sau calculatorul.
Sunt multe pagini web care sunt pur și simplu criminale din cauza zorzoanelor cu sclipici iar cu ele e bine să te poți purta foarte radical.

K-Meleon cred că e cel mai sigur din cauza controlului total asupra zorzoanelor cu sclipici.
gsp.ro de exemplu se încarcă în mod normal cam într-un minut sau chiar 2 minute la mine însă dacă îi pun toate blocajele el se încarcă cam în 10 sau 20 de secunde cel mult. gsp.ro sau prosport.ro sunt niște site-uri criminale cu care trebuie să te porți radical pentru că a colo e nesimțire curată. Eu mai intru pe site-urile ăstea doar așa ca să mă distrez că le-am blocat toate zorzoanele și reclamele lor tâmpite.
Laughing

K-Meleon mai are și un Tray Manager care poate face ca aplicația K-Meleon să se încarce instantaneu cam într-o zecime de secundă dacă îl dai pe "Extreme" de acolo.

4??? cel mai bun web browser ??? Empty Re: ??? cel mai bun web browser ??? Mier Iun 25, 2008 8:16 pm

Dorstor

Dorstor
-

Iata un domeniu la care doar voi citi pt ca habar n-am ce limba se vorbeste aici!dar postati poate imi pica fisa si mie!

5??? cel mai bun web browser ??? Empty Re: ??? cel mai bun web browser ??? Dum Iul 20, 2008 11:51 pm

Remussatala

Remussatala
demon

??? cel mai bun web browser ??? Kmelog10

A Apărut o nouă versiune pentru K-Meleon.
K-Meleon 1.1.6 download

6??? cel mai bun web browser ??? Empty Re: ??? cel mai bun web browser ??? Vin Sept 05, 2008 2:55 pm

Freud

muritor de rand

Si pt cei ce folosesc Slackware Linux care este cel mai bun browser ?

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum