Ar mai fi evoluat știința dacă nu ar fi existat atei?
Nu sunteti conectat. Conectati-vă sau înregistrati-vă
Mergi la pagina : 1, 2
Ar mai fi evoluat știința dacă nu ar fi existat atei?
Dorstor a scris:Dumnezeu este stiinta suprema!Stiinta vine de la a sti, a cunoaste,iar Dumnezeu stie totul.Deci cu cat crezi mai mult cu atat stii mai mult, adica esti mai cult cu cat crezi mai putin.........!
De ce ar fi Dumnezeu excepția de la regulă?Ada_Pal a scris:nu este neaparat necesar ca si Dumnezeu sa fi fost format de sine sau altcineva......
Eu vă urez mult succes în aplicarea acestei științe.Dorstor a scris:Dumnezeu este stiinta suprema!Stiinta vine de la a sti, a cunoaste,iar Dumnezeu stie totul.Deci cu cat crezi mai mult cu atat stii mai mult, adica esti mai cult cu cat crezi mai putin.........!
No Name a scris:ATEII sunt tot o religie inventata de SATAN !
Remussatala a scris:Eu vă urez mult succes în aplicarea acestei științe.Dorstor a scris:Dumnezeu este stiinta suprema!Stiinta vine de la a sti, a cunoaste,iar Dumnezeu stie totul.Deci cu cat crezi mai mult cu atat stii mai mult, adica esti mai cult cu cat crezi mai putin.........!
Măh, Dumnezeul nu-i chiar așa de idiot să-ți spună totul, că atunci ai știi numerele câștigătoare de la toate viitoarele runde ale oricărui joc de noroc.Res a scris:daca Dumnezeu stie totul de ce nu ne spune si noua ? Doar ne iubeste, nu ?
No Name a scris:ATEII sunt tot o religie inventata de SATAN ...una ptr cei care se cred "dumnezei "..adic "buricul pamantului "..care cred ca au aparut din praful cosmic si haos ....si s-au plimbat prin cosmos cu OZN -urile!
Ada_Pal a scris:Dialogul dintre Abu Hanife si un grup de atei:
A fost chemat Imam-ul Abu Hanife sa participe la o controversa in fata multimii cu unii atei care sustineau inexistenta lui Allah (Dumnezeu). Cand a venit ziua intalnirii s-a adunat lumea impreuna cu ateii ,insa Abu Hanife nu mai aparea.
Ateii se plictisisera de atata asteptat si crezand ca Abu Hanife nu mai vine incepura sa se faleasca, spunand ca absenta inamicului este o dovada a slabiciunii si a lasitatii lui. Pe cand credeau ca sunt invingatori, aparu Abu Hanife care se scuza spunand:
-A trebuit sa trec un rau ,insa nu am gasit pe nimeni care sa ma ajute si astfel am asteptat...Deznadajduit de aparitia vreunui mijloc de transport am hotarat sa ma intorc acasa...Insa am vazut ca niste scanduri din indepartare veneau singure spre mine; cand au ajuns aproape de mine au inceput aceste scanduri sa se uneasca intre ele pana ce s-a format o barca.
Auzind spusele lui Abu Hanife, ateii au spus:
- Abu Hanife, tu razi de noi ? Este posibil ca niste placi de lemn sa formeze singure o barca?
Abu Hanife le-a spus:
- Din aceasta cauza v-ati adunat aici sa ma confruntati...Daca voi nu acceptati ca o barca se poate forma de una singura, cum sustineti faptul ca acest Univers perfect si miraculos cu tot ceea ce cuprinde (cer, pamant, oameni, animale) s-a format de unul singur?
Uimiti de spusele lui Abu Hanife, ateii au ramas blocati fara sa poata da nici un fel de raspuns si astfel s-au decis sa devina credinciosi...
Trebuie să credem că nu lumea s-a făcut singură ci Dumnezeul care a făcut lumea s-a făcut singur.Phoenixxx a scris:Saracii atei...da pe unde i-a gasit pe 'presupusii' atei care , mai 'saraci cu duhu' , s-au blocat auzind o povestioara, in loc sa fie capabili sa vina cu contraargumente pt a-si sustine teoria.
Oricum draguta povestea asta...
Dracool a scris:vad ca pana acum n-a raspuns nimeni concret la intrebare..
dupa parerea mea daca oamenii de stiinta nu erau atei si in momentul de fata eram pe undeva in Evul Mediu taindu-ne unu' la altu' beregata...
Mergi la pagina : 1, 2
» RELIGIE, ATEISM, ANTIRELIGIE » RELIGIE, ATEISM, ANTIRELIGIE » Despre Ateism » Ar mai fi evoluat știința dacă nu ar fi existat atei?
Subiecte similare
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum